Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Rimuru #57702 üzenetére

    Csak épp eszembe jutott, de nem nézegettem utána (ez ilyen esti utsó gondolat volt..):
    Amit gondoltam:
    Korábban egy újratelepítéses "ez nem kell, ez kell" átnézéskor láttam a gombot "Lapok megjelenítése más készülékről" akkor nem kellett, és ezt nem tudtam, hogy most ténylegesen másik készülék, vagy egy készülék két felhasználófiókkal, vagy egy FF telepítés két profillal szintig értelmezendő/hető.
    Most hogy így írod:
    Ha sync akkor ok, így már értem, hogy hogyan is lehet működtetni..
    Miért is?

    Pl Addonpakkok szerint -különösen úgy, hogy sync által lehet átjárás fülek közt- pl lehet, egy alap védettebb bankolós miegymásos profil , meg egy nyitottabb, háttérben zenehalgatós (gondolok itt last fm scroble funkciókra, random oldalt megnyitós (értsd, nincs szétblokkolva, így esetleg bitonyos dolgoknál jobban használható).

    Alapból is lehet ez a kettő külön, csak akkor bajos, ha pl egyikben a másik kategóriában érdekes url-t kezelne: txt-ben másolgatni, míg újranyílik a profil "bajos", de sync-en keresztül picit elegánsabb.

    Erre alapból volt egy vivaldi-m (zártabb FF, nyiltabb V), de mivel másodjára hagyott cserben, így mondok neki egy PÁ-t!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák