Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amazing789

    tag

    válasz Pityu. #36827 üzenetére

    Eleinte idegesítő használni de ha megszokod és oda is figyelsz mit engedsz és mit nem egy idő után már fel sem tűnik a használata. ha ritkán látogatott oldalakon jársz és sokszor kiadod az oké parancsot érdemes utána nyomni egy alaphelyzetet és újra kezdeni mindent. A NoScript a patent védelem egyik alapköve, a pcworld magazin se véletlenül említette meg régebben egy netbiztonság cikkében. Ja és az életünket rommá csekkoló Chromeba nem véletlenül -nincs- ilyen kütyü. :)

    Mellesleg:
    Én, (nem egy ismim döbbenetére) a win7 ultiban élből tiltom a win tűzfal írmagját a biztonsági központtal és a win update meg a defendert szintén. Ugyanis nekem (és ahogy csekkoltam a neten sokaknak sem) fogja beadni a win7, hogy 2-3 naponta biztonsági frissítés kell a gépemre. Az meg merő érdekesség, hogy update tiltás után minő véletlen elkezd a win7 sírni, hogy hűha tönkre ment a vincseszter!! Természetesen ne idegeskedjek ő készített biztonsági mentést (a kutya nem kérte rá) amit el kell küldeni a microsoft.comra.
    Na lelőttem a lemezfelügyeletet is és lám csoda a vinyónak semmi baja sincs. Na ennyit a frissítésekről dióhéjban.

    NoScirpt + SpywareTerminatort(full élesen) + Comodo(full élesen) kombót használom és 1 dll sem mozdul meg nálam csak ha én azt megengedem.

Új hozzászólás Aktív témák