Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz -Mosquito- #82138 üzenetére

Most a pesti forgalomról volt szó. Nem kell hozzá 100e km.
    Vannak idióták és szemét autósok. De nem tudom, hogy ha többet megyek, akkor majd kevesebben húzódnak le? Vagy ha nagyobb motoron ülök, akkor nyilván kevesebb helyen férek el, de kevesebben is akarnak majd elengedni? Egyébként ez a 300-as akkora mint egy 600-as sportgép (konkrétan nagyobb, mint a 600-as ninják) és sajnos pont az autók tükrével egymagasan vannak a tükrök, ez sokat ront a sorok közötti átbújáson :(.

Vagy arra gondolsz, hogy én mindig csak olyan helyen és olyankor közlekedem, hogy mindig szerencsém van az autósokkal? Szerintem csak simán sokkal inkább a rossz marad meg az embereknek.
    Amikor autóval megyek, akkor sokkal több a köcsög. Motorral többségében engednek sávot váltani, ha autóval vagyok, akkor meg úgy csinálnak, mintha az életük múlna rajta, hogy ne engedjenek be.

Btw nincs nagy tapasztalatom, de minden nap keresztüljövök egész Budapesten motorral.

Nem értem mi lenne más 100e km után. Nem lehet, hogy csak türelmetlenebbé válsz a tapasztalattal, hogy gyorsabban húzódjon le, jobban húzódjon le...stb? Vagy a gyorshajtás miatt nehezebben reagálnak le?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák