- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Mini PC
- ASUS notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz D1Rect #66433 üzenetére
Milyen méretű sisak kell? Mert pl. a Nolanből nem nagyon van már emberi méret és az AGV-ből sem nagy a választék. Nincs se M, se L.
(#66431) zeon.hu ha egyszer nekiugrok ilyen projektnek akkor azt a lehető legjobb oldalról próbálom majd megtenni. Az ilyen elmeroggyant megoldásoktól tartóztatom magam.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ferdzsoo
addikt
Azt hogy így nem lehet sisakot venni. Be kell menni fel kell próbálni és amelyik a te fejformádra való azt megvenni...
Mi is elmentünk páromnak már 2. Sisakot venni, kinéztünk 5 félét, és egy totál más 6. -at vettünk. Így megy ez kb..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
runner 125
nagyúr
AGV-ről engem mindenki lebeszélt, kategóriájában nem túl jó minőség.
Az N86 széria nem egy mai darab, ezek közül nem csak azért mondom a HJC-t mert nekem is pont ilyen van, de ár, minőség, felépítés arányban a 3 közül az a legjobb és ennyiért baromi jó az ára.
Szélzajban az új felső kategóriás Nolan-eknél biztosan rosszabb, de kényelemben, kialakításban nekem jobb, mint az előző Nolan N102.Itt írtam róla részletesebben, illetve körbefotóztam.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest