Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Tanácsra volna szükségem.

    Nem vagyok egy tapasztalt sisak vásárló, mostani sisakom is ~6-8 éve lett véve. Laikusként sikerült beletrafálnom a méretbe, de most bizonytalan vagyok a választásban.

    Voltam Louisba sisakot nézni. Scorpion adx1 a kiszemelt, ami egy felnyitható állú adventure sisak.
    A pofámat nyomja a szivacs lezárt állrésznél, ez igazából nem zavar, mert itt tuti tágul a vastag párnázás miatt. Felnyitva már sokkal jobb a szitu, szóval ez eddig okés.

    Amiben bizonytalan vagyok, az a felső rész, mert is egy picit szorosnak éreztem, nem tudom, hogy itt mennyire szokott tágulni. XL-es sisakról van szó, egyből nyúltam az xxl-es méretűért, de ez meg körbeforgott a fejemen, akkora volt.
    Szóval az normális, hogy egy zsír új sisak szorítja egy picit a koponyámat? Tudom, ezt így nehéz megmondani, de kéne valami támpont. Közbe néztem youtubeos videót, hogy miként kellett volna ezt a helyszínen kideríteni, de most már késő, még egyszer nem kocsikázok ki Bécsig.

    Végső esetben megrendelem, mert van 50 eurós kuponom, aztán ha pár órányi lakásban való hordás után is szorosnak érzem, akkor visszaküldöm, max bukok 10-20 eurot.

    Amúgy kicsit csalódás számomra ezek az adv sisakok. Sokkal krosszosabnak hittem őket képek alapján, gyakorlatban meg mint egy sima sisak shield-el. A felnyitható állrész baromira bejön, túrázáskor mindig gond volt a cigizés, ivás, tankolás.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák