Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz V.Stryker #91944 üzenetére

    Egy srác meg az apja jött a motorért tavaly. Volt nekik egy 600-as, mondták, hogy szeretnének egy ilyet. Oké, vigyétek. Mivel én már eladtam az autómat is, meg most a motort is elvitték, ezért a munkatársammal kellett munkába járnom. elvileg még egy-másfél hónapig. Utána én ugye jöttem ki Németországba. A második bemenetel alkalmával már nem jutottunk el a munkahelyig. Ezért.
    Én be voltam kötve ugyan, de nem nyílt ki a légzsák, meg hát egy fos volt az autó, de megúsztam annyival, hogy a biztonsági öv ahol volt, ott tele voltam zúzódásokkal.
    Aztán ahogy jobban lettem felhívtam a srácot, hogy nálam van még a motorra a ponyva, nem keresett, pedig mondtam, hogy azt is mellé adom. Igen, igen, akart keresni, csak közbe jött valami, így nem volt ideje..
    Ugyanis akinek vették a motort, az édesapja, meghalt egy autóbalesetben.

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák