Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LustaDick123

    tag

    válasz vendingo #87214 üzenetére

    Hidd el, voltam párszor már, 2002 óta szinte évente mentem a horvátokhoz, Krk, Makarska, Isztria stb.
    Sajnos az árak elszálltak (bár azóta talán mérsékeltek egy kicsit az utóbbi időkben), ma már tök mindegy, hogy hova mész nyaralni (görög, olasz, horvát tengerpart), mert az árak kb. azonosak.
    Voltunk sátorral, egyedül, többen, a jó helyekhez szerencse, türelem (lehet mész 100 kilométert, mire találsz egy jó helyet egy kempingben). Mint írtam a napon, sziklán, lejtőn, WC/út/kocsma/étterem/játékterem mellett mindig van hely. :DD

    Van pár utazási iroda, ahol tudsz foglalni, de ott szinte csak szombattól-szombatig, ekkor viszont rászabadul minden mazsola/lakóautós/lakókocsis/hajót vontató/félkómában vezető (a tetszőleges kombinációban) az utakra. Booking-com és társai szinte ismeretlen.
    Sokszor voltunk úgy, hogy két fő esetén egy számunkra tetsző faluban megálltunk a "tourist info"-nál (ez vagy egy kis üzlet vagy a széken "sobe" táblát tartó néni) és lett szállásunk. Sokszor olyan rosszatt akartak ránksózni, hogy mentünk tovább. A "tulaj fél óra múlva jön" és hasonlók miatt sajnos ez időigényes. Igen, volt szerencsénk is, pl. szombat este 9-kor elsőre Baskában, főszezonban a tengerparton lett 5*-os szállásunk olcsón. A gond az volt, hogy ki volt adva, és hétközben költöznünk kellett. :-)

    A lejutás viszont elég macera a nagy forgalom és a fizetőkapuk miatt (kocsival voltam mindig).

Új hozzászólás Aktív témák