Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz mrhero #83382 üzenetére

    Szerintem nincs 100%-os biztonság és ennek a tudatában kell hozzáállni. Én speciel pont biztonságtechnikával foglalkozom és pl. van olyan számlásan elérhető eszköz kb. 60k-ért, hogy bekapcsolom az ölemben és 50 méteres körzetemben egy telefonnak se lesz térereje, se wifinek....a gps-t még nem próbáltam és sajna visszaadtam tesztről anélkül.

    Én lefúrt karikához láncolom, de ha valahová megyek és letámasztom, akkor igazából semmivel. Kocsiba sincs riasztó... ha akarják úgyis elviszik. Egyetlen dolgot tennék be, az pl. egy régi iPhone, kártyásan, állandó töltéssel, rejtve. A findmyphone funkcióval előbb utóbb meg lehet nézni hol járt. Minden egyéb hókuszpók csak a saját megnyugtatásodra jó. Autónál amiben hiszek, az az egynél több rejtett kapcsoló.

    Pl van a Pajzs... anynit csinált, nem enged a motortérbe jutni a motortérbe a motorvezérlőhöz. Após/főnök/ minap volt náluk megnézni a motyót és azt mondja olyan gány dolgokat látott, hogy ihaj... sima legolcsóbb műanyag kötődobozba kötések, stb. Azért több tízmilliós autóba pl. nem szívesen látnék ilyet.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák