Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shad0w

    senior tag

    válasz vlevi #72509 üzenetére

    Ajajj, flame veszély :DDD

    Ööö, nincs kuplung. Ha vészfékezel akkor nincs kuplung. Max a legvégén ha még nincs tele gatya akkor behúzhatod, hogy ne fulladjon le a motor. Ezt tanítják, nem én találtam ki.

    De ebből nem akarok hitvitát. Ha csak ezt a "fékkaron az újj" témát nézem akkor tőlem mindenki úgy vezet ahogy neki tetszik. Safety hungarynál pedig úgy állnak hozzá, mintha embert öltél volna. Nekem csak ez nem tetszett (meg még pár apróság). Néztem más oktatásokról videót, ahol az oktató elmondta, hogy safety-nél aszondják ne, szerintünk meg nem dől össze a világ ha mégis.

    Ja és távol álljon tőlem, hogy szidjam a Safetyseket, aza két nap amit oktattak marhajó volt, rengeteget megtudtam a helyes kanyarodásokról. És aza 35k pénz teljesen megérte. :K

    Szerk.: A hirtelen belemarkolástól csak az évek és a tapasztalat fog megmenteni. Szerintem ha ott van az újjad, ha nincs amikor megijedsz akkor rámarkolsz a fékkarra. Nekem az elsőnél nem volt rajta, rámarkoltam, kb. 20 centit ment függőlegesen a motor álló első kerékkel mielőtt eldőlt... (ment utána is még pár 10 métert csak nem függőlegesen és nélkülem :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák