-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz Bogyó bá' #42960 üzenetére
Nekem vannak a gépemen AS30-cal illetve 3 Black-kel készült motoros videók is, már a nyersanyag, amit a kamerák felvettek. Amit én látok (szakkifejezéseket nem tudom): jó fényviszonyok között mindkét kamera nagyon jó videókat készít, a GoPro-val kicsit "intenzívebbek" a színek, talán jobban színezi a videót vagy nem tudom. Ilyenkor a Sony képe nekem természetesebbnek hat.
Borult időben vagy erdős részeken a gyengébb fénnyel a GoPro jobban megbirkózik, az út és az út menti részek élesebbek, élénkebb színűek, a Sonyé fakóbb viszont pl. a GoPro-n pl. ilyenkor az ugyanott ugyanakkor készült videón az égről eltűnnek a felhők, az egész ég egy nagy fehérség lesz, a Sony-n viszont a fakóbb kép ellenére tökéletesen látszanak a felhők sziluettjei.
Képstabilizátor jó dolog, szarabb úton azért kijön az előnye, jó aszfalton a motorra rögzítve mindkét kamera jó felvételeket csinál ilyen szempontból még bőven 100 fölött is.
Összességében a véleményem, amit már írtam korábban is, hogy csak a videók minőségét tekintve a 3 Black nekem abszolút nem érné meg a tetemes különbséget árban. A kiegészítők más tészta.
Viszont aki ezekkel akarja a túrát megörökíteni az tárazzon be memóriakártyából meg akksiból is, mert 1080p@60 fps felvételnél fogy a tárhely meg az enerdzsi is rendesen.[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest