Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Bogyó bá' #34358 üzenetére

    "de ha látok valami szépet az út mentén, akár 10 km-enként is hajlandó vagyok megállni fotózgatni... "

    Amikor először voltam Ausztriában a 27-es úton, néhol 5-800 m-enként álltam meg fotózni :DDD

    "igazából arra vagyok kíváncsi, hogy a rossz derekammal 2 nap egymásután is meg tudom-e tenni a távot, mert ettől függ az erdélyi utam sorsa. Szombaton is 285 km-t motoroztam a Mecsekben, de másnap nem kívánkoztam a gépre, Erdélyben meg minden nap ekörüli lenne a táv."

    Ha jól el tudod osztani, akkor sztem igen. Pl. ebédig keléstől függően 2-3×1 óra motorozás, közte óránként 15 perc pihikkel (1 v 2). 1-1.5 óra ebédszünet és pihi. 3-4×1 óra motor, 15 perc pihivel (2 v 3). Ez így egy elég kímélős, ráérős 5-7 óra motorozás, tehát még egy 50-es átlagtempóval is megvan a napi tervezett.
    Szerintem a múltkori azért készített ki, mert az is túl egybe volt, nem voltak nagyobb szünetek közte. Megállni cigizni akár 5 perc alatt is megvan, az még nem biztos, hogy elég. Plusz cigizés mellett nem biztos, hogy nyújtózol, megmozgatod a hátad, vállad, derekad, ami ugyanolyan fontos lenne.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák