Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    válasz -Mosquito- #23090 üzenetére

    Ismét igazam van a túlhájpolással kapcsolatban. Egy kibszott Sor négyes 16 v 12 szelepes Suzuki Wagon R+ nál sem egyszerű az kipufogó sort ellenőrizni, mert faszányosan lehet csak hozzá férni :), Jó ha van 3 kezed :) szerencsére nem 100 ezer, és egy csomó olyan szopatós hely van egy autónál ami miatt a pótkereket is ki kell venni akár egy gyertya cseréhez is. Olyan túl van árazva minden ami motor, hogy az elképesztő. Szerintem ez is egy nagy Mutyi az egész. Világszintű.
    Azért Honda részéről elég szánalmas egy közlemény. Köszönjük!!! 25 ezer Km-et ha valaki motorozik, 5 év alatt beletol. Osszuk el a 100 ezret. 20 ezer évente plusz költség. Komolyan szánalmas, nem kicsit.

    Motor baleset: Annyira kíváncsi vagyok, mikor jut már el a ruházat arra az egyszerű egészségügyileg fontos pontra, hogy a fekete, vagy sötét ruhába jelentősebben nagyobb esélye van a rosszullétre az embernek napsütésben, mint a világos öltözetben.(közlekedés biztonságáról nem is beszélve. Baszhatom a szellőzést fekete ruhában, városban nincs jelentősége. És itt is kérdezem, mi a tökömért drágább egy zöld sisak, vagy egy világos kabát? Hányinger szintű a lehúzás!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák