Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Micsurin #112794 üzenetére

    Pasztazni verseny rendszereket kell keramia pasztaval, a gyari rendszer+slip-on oknal kulon tomites van, ezert oda nem kell keramia paszta.
    Hacsak nem cso a csobe megy, minden nelkul, es rugoval huzod ossze. (De ez nem jellemzo slip-on oknal, csak verseny rendszereknel)

    Valami ilyesmi, de mint mondtam a tu csak reszterhelesen kap szerepet, ha feljebb rakod csak a reszterhelesen valtoztattal. Mashol attol meg lehet szar. inkabb atfuvokaznam, nagyobb fofuvokaval, es ha reszterhelesen tovabbra is rossz, akkor feljebb raknam.
    Reszterhelestuvel nem tudod megetetni, fofuvokaval talan, de kis lepcsokben csinald, tobb fofuvokat veszel lepcsozetesen nagyobb meretben, vagy egy szettet. Db killer nelkul, ha anelkul akarod hasznalni tobbet. Termeszetesen tud, de nincs egyetemes valasz, mert milyen nyitott a dob? Ezt igy a tavolbol nem lehet megmondani.

    Ha tuldusitod, amit mar erzel, akkor ugyanugy rosszul fog menni, kormolni fog a kipu, kisebb lesz az ereje, vagy nem tud kiporogni rendesen, de ehhez nagyon nagy valtoztatasokat kell vegrehajtani agyatlanul a fofuvokaval.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák