Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz etnies #100984 üzenetére

    És általánosságban mennyire megbízható márka? A magasságom 175 centi, súly 95 kg, de egy kis kondi elférne, hamarosan hozzá is kezdek, bár napi szinten fizikai munkát végzek, annyira puhos nem vagyok. :DDD 31 leszek lassan, hogy mire használnám az relatív. Némi városi és városközi közlekedésre, a pályázás is szempont, viszont a sebességhatárok relatív betartása mellett, mert nálunk rohadt szigorú a szabályozás, egy gyorshajtás felér egy tarkónlövéssel. Az igazi cél a hegyekben motorozni, körbejárni az országot, de mégsem túra motort akarok elsőre, hanem egy viszonylag kényelmes Naked Bike-ra gondoltam.

    (#100985) tboldi: de igen, Speed Triple R :B A Ducati is csábító, tetszik nagyon, de pont a napokban láttam egy ilyesztő adatot, pl vezérműszíj csere 20k km-enként kb 1500-2000 euró nyugaton. Gondolom a nem szíjasok tovább bírják, cserébe azokon még nehezebb lehet a csere.

    (#100986) zgospel: Mindenképp végig fogom próbálni a palettát amint megkapom a jogsit, de az is érdekelne mik jöhetnek még szóba, illetve ki mit ajánl, érvek-ellenérvek, tapasztalatok. Az ár is szempont, de hellyel közzel azonos ársíkban mozognak +/- 1000euro kb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák