- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar447
csendes tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem! Történt egy baki ROM cserénél... rossz rom ment fel rá elvileg egy S ll-é, ezzel még elindult a teló, de a Moto logon nem jutott tovább. Beléptem recovery-be, de nem tudtam se backup-ra menni, sem másik zip-et választani Feldugtam gépre, hogy RSD Lite-tal majd megmókolom, végigfutott minden, végén "PASS", de nem kapcsolt be a telefon, csak az állapotjelző világított fehéren... most ott tartok, hogy a "fehér" képernyő már elő sem jön, de a gép érzékeli a telót, és meg is csinál mindent, de nem akar bekapcsolni...
Valaki esetleg tudna segíteni? Vagy adjam fel?
(Egyébként egy epsylon3 féle JB rom-ról akartam wiuira cserélni.)Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
válasz skidrowkill #2237 üzenetére
Sajnos a recovery-be sem tudok belépni, csak a gépen életképes annyira a telefon, hogy világít a led, meg telepíti a gyári romot :/ ezen kívül semmi, bármit nyomok
Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
válasz skidrowkill #2243 üzenetére
Nekem is úgy van, hogy megnyomom a gombokat, de nem jön be a háttér a szöveggel, de várok egy picit, akkor feldugom, világít a led és telepít. de ha csak kiírja, hogy "PASS", ha azt, hogy manuálisan indítsam, egyszerűen nem indul el.
-
redstar447
csendes tag
válasz szabof1 #2247 üzenetére
Köszönöm a segítséged, és MINDENKI MÁSÉT IS!
Sajnos a telefon nem kelt életre. Elolvastam minden írásod, de semmi. Tegnap délután megpróbáltam egy ROM-ot, azzal nem sikerült, éjjel újra akartam próbálni, de nem is érzékelte már a telót az RSD, ahogy most este sem nem tudom, hogy mit balfékeskedtem el, de semmi nem sikerül
Esetleg valami szervíz, akik foglalkoznak ilyennel?
Köszönöm még egyszer a segítséget!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Wiui-t, de S ll-ét... elnéztem a fájlt, letöltöttem, raktam fel, paff vége... se recovery, se semmi...
hát, valamennyi van még benne, kibírná, ha ma sikerülne, t-mobile-ban feltöltötték. de, ha nem sikerül, akkor valószínű beáldozok majd egy kábelt, aztán töltöm úgy :/Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
válasz szabof1 #2340 üzenetére
Óó, az úgy tökély lenne.
Nem ez volt a baj Tudtam, hogy van másra is. Megnéztem a munkahelyemen az oldalt, megtaláltam, amit kerestem ( láttam az S ll romot ott is), de amikor hazaértem, egyből töltöttem, csak rosszat. Egy oldalon volt mindkettő, figyelmetlen voltam.
Most meg idegeskedem, meg hülye kérdésekkel idegesítelek titeket isCsak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Írok mindenképp, köszönöm!
Akkor úgy látszik én vagyok csak ilyen "szerencsés" és balfék egyben
Akkor amúgy mi történhet a telóval, ha a kijelzőn semmi, meg sem nyomtam még a hang fel+bekapcs kombit, de a led már fehéren világít, ha feldugom a gépre? (Persze az RSD továbbra sem látja...)
semmit. a led ugyan úgy világít és kész. kiírja, hogy pass, aztán én is mondom, hogy passz, mert semmi sincs
[ Szerkesztve ]
-
redstar447
csendes tag
Hello!
Lenne egy lehet, hogy buta kérdésem...
A gyári romnál, világít fehéren a led, ha tölt a telefon?
Ugyanis az a helyzet, hogy, ha csak simán a bekapcs. gombot nyomom meg, akkor is felvillan a fehér led. volt fenn ilyen romom, már nem is tudom melyiknél alap ez, hogy világít. Mert, ha így van, akkor elvileg a kijelzőmmel történt valami, vagy én már nem is tudom.Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Ez akkor így érdekes.
Most akkor lehetséges, hogy a kijelzővel van valami baj? de mi történhetett volna vele?
meg,ha jó a rom, akkor ki kéne jeleznie tárhelyként a telót, ha feldugom a gépre, nem?Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Srácok!
Köszönöm mindenki segítségét, de a teló sajnos nem kelt életre. Megpróbáltam mindent ( többféle RSD, többféle rom, másik gépen, frissítettem a device managert is ), de semmi sem használt... Lehet, hogy csak az én tudásom vagy figyelmem kevés, és csak valami apróságon csúszik el a dolog, de nem tudom helyrehozni. Szerviz lesz a sorsa, ott talán megcsinálják...
Nbook-szerviz megbízható?
Még egyszer köszönöm mindenki türelmét és segítségét!Kellemes ünnepeket, és boldog új évet mindenkinek!
-
redstar447
csendes tag
Hello!
Nemrég vettem egy defyt, CMX volt rajta, de folyamatosan újraindult. Megpróbáltam másik romokkal, több fajta CM9-10, WIUI (amivel a régi defym tökéletesen működött), de mindegyikkel ugyanezt csinálta. Most egy 20120924 nightly van fent, de ezzel is ugyanez a hiba. Ennyire mélyen nem vagyok benne a dologban, lehet, hogy teljes baromságot kérdezek, de lehet baj a kernellel? 2.6.32.9 a száma, ez nektek biztos többet mond, mint nekem.
Valami megoldás van esetleg a problémámra?
Előre is köszönöm!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Köszönöm! De a leírásból kimaradt egy másik hiba, mégpedig az, hogy nincs semmi tárhely, pedig semmi nincs fent letöltött app, mert nem engedi, befagyna. Felraktam gépen keresztül a setvsel-t is, de nem engedi telepíteni Amikor újraindul, néha teljesen újrakezdi az androidos belépést aagmail fiókkal, meg szinkronizációval.
-
redstar447
csendes tag
A data mappában nincs ilyen mappa sajnos nekem. ES-t meg ugyebár nem tudok felrakni a hiba miatt. Olyan hiba is lehet ezek miatt, hogy nem kapok smseket? Bárhonnan jöhet, nem jelzi ki egyáltalán.
Szerintem maradok a gyári rom visszarakásánál, és újra kezdek mindent az elejéről, akkor talán rendbe jönCsak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
Ha vissza szeretném alakítani, CM10-ről a gyári romra a defyt, akkor csak az RSD Lite kell, meg a gyári rom sbf-je?
Tudnátok esetleg mutatni egy jó gyári romot? (Zöld lencsés defy, ha ez számít)
Köszönöm!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
redstar447
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy CM10.1-t, és z első pozitív benyomások után 2 kérdés merült fel!
1.: A hangerő gombra ébredést nem lehet használni ebben a romban?
2.: A képernyőzáron az órát, és az időjárást be lehet állítani különböző színűre stb.... Meg is teszem a beállításokban, de semmi nem változik, sőt időjárás ikon nincs is kint
Tudnátok ebben nekem segíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Hello!
Tudna valaki segíteni? Szabof1 leírásából nem tudom letölteni se a gépre, se a telefonra a SOC programot (egyik verziót sem). Igaz internetről sem.
És még egy kérdés. Wiui 3.1.27. alatt van arra lehetőség, hogy hangerő gombra ébredjen a teló? Elég harmatos már a bekapcs. gomb és szeretném kímélni. Vagy esetleg valami program van erre utólagosan?
Előre is köszönöm a válaszokat!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
-
redstar447
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom!Csak akkor dadogok, ha beszélek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest