Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ecobit

    csendes tag

    Sziasztok!

    A napokban csinaltam meg az EQ nal a nevatirast.

    A megadott flottas Telenoros szamon amit ti is irtatok.

    A mai napon felhivtam oket, hogy segitsenek hozzarendelni az adatkartyat es az adatmegosztot a fiokomhoz. Ez rendben meg is tortent.

    Mar majdnem vegeztunk amikor rakerdeztem telefonban, hogy a dijszabas akkor maradt ugyanaz ugye? 5820 ft.- az adatmegosztoval egyutt / ho ..

    Itt lett a dobbenet ugyanis a holgy valtig allitotta az en csomagom a rendszer szerint a Flotta Hipernet Unlimited ugye 13125 Ft / ho, e komfort szamlaval amire meg ra jon az adatmegoszto par szaz forintos havi dija.

    Elmondta a jovoben ez lesz kiszamlazva, ez utan e szerint kapom majd a szamlat. ertsem meg erre lett a 12 honap megkotve szoban velem par napja....

    Kertem ot vegyen fel legyen szives errol panaszt, mert velem senki nem kozolte a telefonos nevatiras idopontjaban ezt az osszeget. Kerdezte ki mondta nekem azt, hogy a havi dij nem fog valtozni? Mondtam neki elso korben a flotta kezeloje.

    Elmondta jo akkor a flotta kezelojenel kell majd reklamalnom.. itt kerdeztem vissza onok miert nem jeleztek ezt a szobeli megallapodas idejeben?

    Irja a panaszt eppen..... mindjart vegzunk.....

    Azert rakerdeztem meg nala a tobb szaz vagy ezer flottas akiknek szinten adatkartyajuk es adatmegosztojuk van ugyanigy meg lettek volna vezetve?

    Jott is a valasz erre onnek jelenleg nem tudok valaszolni....

    Varom a valaszt toluk allitolag kivizsgaljak most mi ez.....


    Konkluzio: Jarjatok utana a dolgoknak pontosan... . pofam leszakad. :((

Új hozzászólás Aktív témák