Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz csjohnny #3801 üzenetére

    Jó eszköz, én csak azért gondolkoztam még gyorsabb verzión, mert CAT6 kábellel kötöm gigabites routerre az MK808-at, és mert class 10-es micro SD kártya kerül bele, ha végre megjön, szóval így - valószínűleg - ez a kis adapter/hub lesz a szűk keresztmetszet. Bár a memóriakártya valós sebességéről fogalmam sincs.

    Az usb 2.0-s, gigabites adapter 21$-ba került volna, az USB 3.0-s, ami talán tényleg gigabites, az meg kb. 23$-ba - végül úgy döntöttem, hogy egyrészt nem érik meg a felárat, másrészt így nem kell USB HUB-ot is vennem, harmadrészt pedig a következő ilyen készülékemnek valószínűleg úgyis beépített, gigabites LAN csatlakozója lesz, szóval a későbbiekben nem is használok majd adaptert.

    A ROM-okról: ha a CM10-et választod, légyszi, írd meg a tapasztalataidat! A bluetooth miatt gondolkodom rajta, amúgy teljesen rendben van a Finless 1.6.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák