- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az NVIDIA processzora volt az idei GTC sztárja
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- Apple notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
válasz
strogov #3022 üzenetére
Biztos, hogy nem a film lejátszással van gond, az csak egy példa volt, ha a play-ről töltök le egy app-ot az ugyanúgy megfagyasztja.
imiadmin
Most szerencsére van időm ilyenekkel elbaszni az időmet, úgyhogy szerintem most egy ideig elleszek vele. Szerintem működni fog ez, csak rá kell jönni, a titkára. Ha sikerült a dolog mindenképpen megírom.Eddig amit sikerült kizárnom az az, hogy nem feszültség belei problémái vannak (bár ez még nem 100% mert nem tudtam még külső tápot dugni rá, de a probléma egy weboldal betöltésénél is jelentkezik ami nem nevezhető extrém állapotnak az itthoni 8Mbps-nettel), illetve, hogy nem az usb prolikon csatlakoztatott eszközökkel akad össze.
Most jön egy pc teszt, hogy itt hogy muzsikál a dolog. Ha itt működik, akkor nekiállok kerneleket próbálgatni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asztrofotózás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Négymagos HP PRO 3500 MT PC, i5 CPU, 8 GB RAM, 2 GB VGA
- GARANCIÁLIS GAMER PC AKCIÓ+I5 12400+
- GAMER PC: WIN11 / R5-4500 / 16GB / 5700XT / 500GB / 1000GB
- Lenovo Edge E72 Tower, Asztali számítógép/PC, I3-3220 Processzor, 4GB DDR3 Memória, SSD-HDD
- "Gamer" PC -Rtx 2060, 32GB DDR4, Ryzen 5 2600, Blitzwolf asztal, Acer FullHD 0.5ms - 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest