Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Chaser

  titán

  válasz szilard28 #976 üzenetére

  Figyelj csak, van egy futáros cimborám. Megpróbálnád "feltartóztatni" nem csak a pénzedet bukod hanem pár fogadat is mellé. Másrészt ő speciel lesz@rja, hogy mi van a csomagodban, meg se várja hogy kibontsd - mint minden értelmes futár -. Tudod mi a futár munkája? Kézbesítés. Pont. Ha valaki nem veszi át, ráírja hogy a paraszt nem vette át és tovább megy. Mit foglalkozik a futár vele szerinted, hogy te mit rendeltél meg mit nem? Nem az ő dolga. Ha jó fej akkor megvárja hogy megnézd, de magával b@szik ki ha gebasz van. Várja ott a rendőrséget fél napig, a csomagokat meg majd a jó tündér ki fogja szállítani helyette? Ne nevettess már:)
  A tisztességes futár kézbesít és ott véget ért a feladata. Az hogy vannak - jelzőt inkább nem mondok mert világűrig bannolnának - emberek, az nem az ő baja/gondja/dolga/munkaköre. Stimm?
  Van a hülyeségnek egy határa, aki fél áron akar venni 100 ezres telefont az morfondírozzon el ezen. Csodák nincsenek. Én kapásból az ilyet tartóztatnám le orgazdaságért ;] úgy látom ez az, ugye nincs a jogszabályban az hogy jogerősen elítéljék...na de bolti ár fele alatt venné a telefont? Ez orgazda lesz..ilyen alapon a futár zárja rád a lakást, hagyjuk már:D

  Biztonsági őrös hasonlat nagyon sántít..te az áruházba belépve elfogadod annak szabályzatát. A futár nem fogad el a te szabályzatodból semmit, max ha akar.

  _tejesen'® joálapotpan'™_

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés