Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elistvan

    senior tag

    Betettem, az azonnaliba is de hátha tud valaki hamarabb megoldást:

    Próbálom röviden leírni:
    Muteroméknál egy régi ssd-s e8400-as core2 gép van használatban. Ez egy vinyóról ssd-re klónozott rendszer (volt). Egyik nap telefonál, hogy a gép nem kapcsol be. vagyis bekapcsol de a windows nem indul. A gép először rosszul lett leállítva a köv. bekapcsolásnál a chkdsk lehetett az indításnál nem lett lefuttatva hanem át lett ugorva. A köv indításnál már a gép nem tudott bootolni sérült valamelyik boot file. (Boot\bcd)
    Hirens boot cd-ről indítva az ssd-n látom a fileokat. Próbáltam az azon lévő mini windows 7 dos parancssora alól újragenerálni a boot részt ezen videó alapján. de nem jött vissza szépen a bootloader vagyis igen, felajánlja indításnál a csökkentett meg az előző működő rendszer lehetőséget de amikor akár a normál akár a csökkentett módot indítom, betöltés után (windows logo) fekete képernyő fehér kurzorral amit lehet mozgatni, de se tálca se ikonok. Ctrl+alt+del-re nem tudom a feladatkezelőt sem behozni. Ilyenkor mit lehet tenni?
    Érdekesség, hogy a boot-cd ről Az sfc végigfut de a végén nem tud valami log fielokat elmenteni és ugyanúgy fekete képernyő a köv. indításnál a kurzorral. Menthető még a rendszer?

    Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr

Új hozzászólás Aktív témák