- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok,
Eladó dolgaim:
[link]
Fiókürítés is megvolt.A számom az adatlapomon. ;)
-
LaciMc82
aktív tag
Már megint van egy hűsítőm
[link]Tiszta hülye aki nem normális
-
Vangelis
félisten
Ha valaki szeretne valami jó lomot olcsón.. keressen meg
Van minden is .... de nincs az az excel amiben le tudnám írni Leginkább műszaki lomok
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
cocka
veterán
válasz Vangelis #82603 üzenetére
Az ilyen ajánlatokat szoktam automatikusan skippelni, mivel ha az eladó még arra is lusta, hogy leírja, hogy mije van, akkor én vagy bárki, mint potenciális vevő honnan találja ki?
"Vannak eladó holmijaim, találjátok ki mik azok" című játékokhoz szerintem senkinek nincs se kedve, se türelme.
Következő lépcsőfok az lenne: találd ki mi az, találd ki mennyiért adom, találd ki hol van, találd ki hogy viszed el. Találd ki, hogy alkudhatsz-e belőle.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hiába írsz ki bármit vagy szerkesztel meg egy hirdetést rendesen , hirdetéseimben benne van ha él még megvan , hol van , mikor vehető át , erre :
- megvan még ??
- hun van ??
- mikó lehet megnézni ??
- alku csere mi az alja mi a vége stb..stb..
- ez új ??
És sorolhatnám napokig !![ Szerkesztve ]
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
aktív tag
válasz Vangelis #82609 üzenetére
Ezt itt is kérdezgetik sajnos , hígul a szakma !!
Coca:
Igen ez egy szűrő is egyben de akkor jön a "???" csá , hö , m'é nem válaszolsz , mire azt írom mert te meg nem tudsz olvasni na akkor meg ömlik a szar !!![ Szerkesztve ]
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Másik topikból irányítottak ide, hátha….
Nem találtam külön redőnnyel foglalkozó topikot, így remélem maradhat.
Miskolc környékéről keresnék szakit, aki ki tudna cserélni egy külső tokos redőnyben egy műanyag lábvezetőt.
Helyszín Sajólád (10km-re Miskolctól).
Köszönöm,üdv IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz szmolcsi #82611 üzenetére
Le kell tiltani azt nem tud zaklatni. Én bizonyos szintig vissza írok de mikor látom nagyon sötét az érdeklődő akkor letiltom azt szevasz.
#82609Vangelis:
Sajnos marketplace-en a leghülyébb a közönség, de ott lehet a leghamarabb eladni bármit is. Pl 2020-ban is már 1-1.5 hete fent volt használtautókon a kocsim. A kutya nem érdeklődött. Feltettem egyik este 8 fele a hirdetést marketplace-re. Reggelre mire felkeltem, 30-40 üzenetem volt és délután el is adtam.Smoke some weed nigga!
-
bnorci71
addikt
válasz Wiz Khalifa #82614 üzenetére
van az a közönség aki használtautóról is elviszi az autót és még a HD képet ki se fizetted. Csak utána próbálkozik, hogy há ez a baj meg az. De őket is gyorsan el lehet hajtani a francba, tavasszal így jártam. Vergődött is a csávó, de nem jött össze neki el lett hajtva a francba.
Vangelis
nyafogáson én is untam már a megvanmég?miazalja? majd nem is érdekli a dolog embereket.Jut eszembe holnapi átvétellel, valakinek egy 60-80L fagyasztószekrény normális állapotban korrekt áron nem foglalja a helyet?
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #82616 üzenetére
Wiz a tiltólistám olyan hosszú hogy 5 perc mire a végére érek jó pár év termése !!
-
Vangelis
félisten
Hátha valakinek kell ilyen faxa füles .. ha megverekszik érte
Nekem most tv miatt ír pár parti arc.
Megpróbáltam MP-n eladni egy házimozit.. nah azt gyorsan le is vettem .... nem ér annyit, hogy olyan alakokkal üzleteljek.[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Zola007
veterán
Valaki van itt aki 2.5 x 1.25m OSB lapoi szállításában tudna segíteni szerdan vagy csütörtökön fedett rakteres autóval?
(természetesen díjazás megbeszélés alapján)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bull Boss
őstag
műhelybe keresek valami kicsi laptopot. Youtubeot birja más igénny nincs. Ilyen lenovo x220 féle lenne a legjobb
-
HookR
addikt
válasz Zola007 #82620 üzenetére
Ha esetleg van vonóhorog, akkor lehet ponyvás utánfutót is bérelni.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Zola007
veterán
van,
de ha valaki elhozná 6-8e forintért azon a 2km-en (Kiss Ernő - Lorántffy), akkor nem szenvednék vele a forgalomban és a szűk társasházi udvaron[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HookR
addikt
Nincs véletlenül valakinek M.2-es foglalat elnyírt csavarjához való csavarkiszedője? Vagy egyéb módszerrel járt-e már valaki sikerrel?
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
mycso
veterán
válasz Bull Boss #82625 üzenetére
Szia, közben van 2 laptop is:
Asus K53 SD: [kép] [kép] [kép]
Toshiba Satellite Pro A300: [kép] [kép] [kép]
Háttér mindkét esetben: WDC WD3200BPVT-00JJ5T0 (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Az asusban vagy 3 éve cseréltem akkut, viszont az a gép nagyjából azóta a szekrényben áll, a toshiba akkuja teljesen halott.
Illetve a töltőikkel vagyok még bajban, azokat valahonnan elő kell kerítenem, most egy másik asus töltőjével üzemeltem be őket.
Ha valamelyik érdekes lehet, megbeszéljük az árát.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
cocka
veterán
Ami talán még fontos lehet ilyen hirdetéseknél, hogy a hátulja, hogy néz ki. Mert ha az egész kócerájt szét kell feszegetni egy ramcseréhez vagy egy ssdcseréhez az elég kínos. Tudom ma már nem divat ezekhez ajtócskát csinálni meg egybeforrasztjuk az alaplappal és társai.
-
cocka
veterán
-
LaciMc82
aktív tag
A Jézuska tojni fog nekem egy újat így ettől megvalnek mert nem tudom hova rakni
[link]Tiszta hülye aki nem normális
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ilyesmi táp hosszabbító nincs valakinek feleslegbe?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Smart Led TV-t vennék elsősorban LG-t. Ha valaki karácsonyra tervezne lecserélni, irjon. 32-43' ig jo.
-
bnorci71
addikt
Én meg 32-34" ívelt 21:9 monitort vadászok ha valakinek nagyobbat szebbet jobbat hoz a Jézuska
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Valakit érdekelne közületek egy komplett játszós gép? Nincs kedvem alkatrészenként eladni.
Adatok:
Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
i7-8700
Corsair Hydro H60
Corsair Vengeance RGB PRO SL 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4
Powercolor RX 6700XT Red Devil OC 12GB GDDR6
Samsung 850 Evo 256GB + Samsung 750 EVO 500GB
Corsair RM750X White
NZXT H510 Elite WhiteHa valakinek érdekes lehet írjon privátot.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
32GB DDR4 rammal nem akarjátok meglepni magatok, vagy szeretteitek?
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Vangelis
félisten
-
cocka
veterán
válasz Wiz Khalifa #82644 üzenetére
Egy RAM mindig okozhat meglepetéseket, csak sajnos nem pozitív értelemben.
Főleg egy brand gépnél, ami háklis a ramokra. Hiába tudom, hogy max. mennyit lehet beletenni, meg hogy milyen típust, lehet hogy "kiköpi" és cseszhetem. Hát akinek ehhez van türelme, annak egészségére.
-
Jarod1
addikt
dvd cd tartó eladó:
[link] -
Gabe123
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #82643 üzenetére
Hello. De kár ,hogy nem láttam ezt hamarabb hasonló gépet keresek. írtam privátot.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest