- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz kicsitrash #57151 üzenetére
AMD fronton nem vagyok nagyon képben. Szólj, ha aktuális lesz!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Pitu
aktív tag
Tulajdonos módosítás nem sikerült, ahogy azt írtam is.
Csak legális szoftver-t használok. A céges gépemen eleve jogtiszta, amivel meg küzdök az asszonyé, gyárilag telepített 8.1-el van (recovery). ([link])
(#57152) üszök: kösz a tippet, rémlik mintha dlna-val próbálkoztam volna. Win7-es gépem fizikailag már nincs, de virtuális igen. -
AtHoS
nagyúr
Akkor ott valami "fogja" a jogosultsági részt, pl. biztonsági szoftver, vagy valamelyik HP szoft barmolta szét. Bár azon sem lepődnék meg, ha találtál volna egy windows bug-ot
Szerk.
Mondjuk szvsz. gyorsabban megoldható, ha leszedsz mindent a kérdéses partícióról és újrakreálás után visszapakolod rá a lementett adatokat
Mondjuk ehhez kell némi tárhely, ami nem mindig adott.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Wiz Khalifa
veterán
Eladó!
- Panasonic RP-HX350E - Gari: 2017.03.13. Gyakorlatilag új, lila.
- Asus A3500 laptop - Intel Mobile P4 1.8GHz, 2x 256MB Hynix ram, HDD no! - zsanérok fedele nincs, maga a zsanérok jók, kijelzőbe van pár csík viszont nem a kijelző és nem is a GPU hibája hanem a szalagkábelé. A fedl karcos. Akku kuka. Amúgy hálózatról pl zenehallgatásra, stb...-re jó aki a külsőt nem veszi figyelembe.
Árak:
Füles: 5k
Lapos: 5k(#57155) AtHoS:
Egyszer nekem a terrás WD-m 5x kellett megformázni, átállítgatni ide-oda a jogosultságot hogy működjön. Ez is 200GB/750GB-os partícióba volt. A 200GB rendszernek, azzal nem volt gond. De a 750GB-al ami adatnak volt azzal igen. Minden egyes Windows telepítés elcseszte a jogosultságot... De nagy nehezen egy rakat szopás árán megcsináltuk McSico fórumtárssal.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
mezis
félisten
"... leszedsz mindent a kérdéses partícióról és újrakreálás után visszapakolod rá a lementett adatokat..."
Biztonsági másolat, archiválás után meg majd akkor sírjon, amikor tönkrement a HDD-je.
Vagy fontosak, pótolhatatlanok azok az adatok, információk és akkor archiválás, biztonsági másolat készítés vagy törölheti a particiókat....
mezis
-
PLaci58
addikt
Változott valami a PayPal utalásnál?
Szerdán (23-a) utaltam a számlámra és még nem érkezett meg.
Itthonról a PayPal számlámra.
Hol lehet érdeklődni? (Unicrediten ment keresztül).[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Pitu
aktív tag
Az van hogy 3db hdd-n tárolom a családi képeket. Egyik ráadásul nem is Miskolcon van.
A WD-n (szerencsére) pont az a partició működik, amin a képek vannak truecryp-t drive-okon (évenkénti bontásban). A másik is hibátlan, csak nincs write jog.
Simán el tudom képzelni hogy bekavar valami biztonsági tool (csak akkor a működő miért múködik? ).Most az a haditervem, hogy pendrive + linux kombóval is megnézem hogy mi a helyzet.
-
-
PLaci58
addikt
válasz kicsitrash #57165 üzenetére
Normál átutalás a Paypal unicredites számlájára.
Nekem is levonná, ha megadnám a bankszámla adataimat[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Az én HDD-imen is rengeteg saját fotó, video felvétel van. Az újonnan készültek egy "Pictures" alkönyvtárban gyűlnek, aztán amikor összegyűlt egy DVD-re való (régen CD-re való), akkor azt kiírom DVD-re, amit kiírtam az áthelyezem egy "Pict_Arch" alkönyvtárba. Aztán amikor helyet kell felszabadítani a HDD-n, akkor a legrégebbiekből törölgetek.
Az archívumban való keresgéléshez a Gentibus CD-t használom. Képek kis ikonjai között is lehet keresgélni.
A fényképező géppel készült video felvételek jelentősen tömöríthetők pl kétmenetes x264-el.
mezis
-
mycso
veterán
válasz kicsitrash #57165 üzenetére
Én évek óta így használom, hogy a számlámról vonja.
Nem utalgatok semmit a paypal számlámra még külön.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
üszök
őstag
válasz elistvan #57162 üzenetére
A bank jobban vált. Itt egy leírás hogyan kell beállítani,de nem minden kártyánál lehet. Az én K&H-s Maestro kártyámmal sem lehet sajnos.
viszont ha itt beállítod akkor a vásárlás utáni SMS-ben USD fog szerepelni nem forint.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
mezis
félisten
Igen, a Gentibus CD olyan mint a Where Is It, de ingyenes.
Én kb 17 éve írogatom a CD-ket, DVD-ket, de még egy sem ment "tönkre". (Tudom, élettartamuk korlátos.)
A leglassabb sebességgel írom, bitenkénti ellenőrzéssel.(Egyszer volt problémám valami "ARO..." márkájúval, de az már az ellenőrzésen elbukott.)
mezis
-
aktív tag
Üdv:
Samsung clp-300 nyomtató ismeretlen hibával 5-sörért elvihető,status piros rajta folyamatosan.
Be Quet TfX Power 300w táp valakinek,dobozos,nem egy agyonhasznált darab 7k...új ára
Keresek 64-120-ssd-t.**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
PLaci58
addikt
válasz PLaci58 #57166 üzenetére
Bementem a Unicreditbe az utalás adataival, de mivel nem az én számlámról van szó, ezért nem adnak semmi információt
Nevetséges, hogy az ember nem tudhatja meg, hogy az átutalása megérkezett-e. 1x már jártam így egy másik banknál, ahol állítólag nem érkezett meg az egyik havi díjbefizetésem. Még jó, hogy a küldő bankom elfaxolta nekik az átutalás adatait. Egyből meglett. Én 3x faxoltam el ugyanazt és le se csinálták. A bank faxáról egybő elfogadták Ez csak az ügyintéző rendességén múlt!"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Bull Boss
őstag
Tudtok ajánlani miskolcon boltot ahol viszonylag olcsón lehet kapni led izzókat? Normál E27 foglalatba szeretnék bevárásolni több darabot is. Van esetleg valakinek bevált amit szivesen ajánlana?
-
gorje
senior tag
válasz Bull Boss #57174 üzenetére
Szia!
Szerintem az edigitalban kaphato canyon es m-tech termekek rendben vannak. Kozel 2 eve vasaroltam "ledre valtast" magamnak es spanomnak. Kozel 60db Gu10 E14-27. Ketto volt hibas de csereltek csak kicsit varakozos.
Lenyeg nekem okesak. Dontesi szempont a 2 es 5 ev gari es helyben van volt.
Szerk.: En az 1 ev gari miatt kihagynam amit linkeltel.[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
válasz Bull Boss #57180 üzenetére
Szerintem okes. Kivaltja. A kelvinre figyelj.
Spanomnak fel eve kb mikor akciozott edigital izzot is akkor mondtam h vegyen tobb felet mind lument es kelvint tekintve (szerintem vett samsungot is). Hazament belotte milyen erossegu fenyu kell majd ami nem kellett azt visszavitte edigitalba. 14 napos netes vasarlasos elallos teman belul. -
PLaci58
addikt
válasz Bull Boss #57178 üzenetére
Szerintem okés. Én "Landlite" márkákat vettem 11W-osban. Eddig jók.
Úgy szoktam számolni, hogy 6-al szorzom a LED-nél megadott teljesítményt.
6x11=66W normálnak felel meg.
6x4=24
És csak meleg fehéret (2700-3000K) veszek. Az emberi szem nem tolerálja a hegesztést (6000K).[ Szerkesztve ]
-
Mr Kiss
csendes tag
Sziasztok!
Panasonic DMC-FZ72 eladó (60x optikai zoom, 16,8 MP, Fullhd video)
Teljesen új állapotban, gyári tokkal nyakpánttal, ajándék 16GB-os memória kártyával. 2015.02.14-én lett vásárolva a Shopline-nál. Onnantól 2 év garancia jár a készülékre. A készülékkel pár száz kép készült mindössze, tényleg olyan, mint egy vadonatúj gép! Az eladás oka is ez, hogy 7 hónap alatt, alig használtam, nem használom ki.
Cserét nem nagyon terveztem, de azért meghallgatom az ajánlatokat. Az ár alkuképes, de csak ésszerű keretek között.
Személyes átvételt preferálnám, de előreutalás esetén el is postázom a terméket a vevő kontójára. Személyesen Miskolcon és Kazincbarcikán lehet átvenni.
Bármilyen kérdésre, kérésre igyekszem hamar reagálni.Ára:64999 Ft
Leírás:
http://www.techradar.com/reviews/cameras-and-camcorders/cameras/digital-slrs-hybrids/panasonic-lumix-fz72-review-1189192/reviewkistom
Mr Kiss
-
nyuszó
tag
A mi Matracdepós matracunk miatt a Békéltető testületig jutottunk. Én ott voltam a tárgyaláson, matracdepó úr nem jött el. Azt javasolták, fizetési meghagyást kérjek ellenük. Nem tettem sajna. Azóta is a pincében áll a 2 db két évig használt kifeküdt memóriahabos matrac. Soha többé matracdepó!!
-
PLaci58
addikt
Eddig LED-ről volt szó és otthoni felhasználásról.
[link]
Otthon nem sok helyen használunk fénycsövet. Én a munkafelület megvilágításánál használom. Ugyanott a hidegfehér kompakt lámpa nem vált be, pedig nagyobb volt a megvilágítás értéke.[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Keresek kutyaszállító box-ot vagy szállító ketrecet. A hossza 90cm, esetleg nagyobb legyen. Ha tudtok ilyet használtan üzenjetek.
Üdv! -
aktív tag
-Szerintetek hol jelentsem fel a Upc-t nincs tv-m,műholdas,és 6500+áfáért küldenek ki szerelőt,ez az ajándék a kb 10 év hűségért....
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
PLaci58
addikt
-
elistvan
őstag
Anyáméknak kifingott a hűtőszakerényük. Milyet érdemes venni? Olyan kellene amiben fenti kis fagyasztórekesz is van, Márka de konkrét típus is jöhet. Az edelényi htgszerelő az Lg No frost hűtőit ajánlotta.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
aktív tag
válasz PLaci58 #57195 üzenetére
Kijött egy ismerősöm hozott másik upc-s fejet is kábelt bemérte oké de jel 0%-ról meg sem mozdul,bármerre fordította a tányért,ő szerinte beltéri lesz,csak azt nem értem az mióta az én saram,régen is cserélték,de díjmentesen.
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
bnorci71
addikt
válasz szmolcsi #57198 üzenetére
nem értetted félre?
Az Émász is kér kiszállást ha nem az ő oldalukon van a hiba, hanem a te rendszeredben, ha az ő saruk természetesen ingyenes, lehet itt is ez vanELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest