- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz PLaci58 #57095 üzenetére
lusta vagyok nagyon elmélkedni rajta, de ha egyszerre gyújtana mind a 4 henger nem nagyon hiszem, hogy működne a motor
de tényleg párba ad szikrát a 16V is csak a befecskendezése szekvenciálisELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Vangelis
félisten
Sony Sp fekete Telekomos 27e hibátlan karcmentes
BB Z10 telekomos 30e hibátlan karcmentesEladó!
Van még egy csomó teló csak nincs erőm kiírni mindet
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Pitu
aktív tag
Van egy ilyen panasonic fejhallgatóm: [link]
A műbőr borítása repedezik, és apró fekete darabokat hagy a fülemen. Ennyiért sajnálnám cserélni. Nem tudjátok hogy lehet-e ezt külön kapni hozzá? -
Argos
őstag
A legegyszerűbb megoldás, ha kérsz valamilyen nőnemű ismerősödtől egy régi nylonharisnyát, vágsz belőle egy darabot és szépen ráapplikálod. Hangot alig szűri, viszont a kis fityfaszokat megfogja. Nem designe-díjas, de olcsó és működőképes megoldás. Ha szöszölsz vele kicsit, meg lehet csinálni normálisan, hogy akár utcán is vállalható legyen.
...elmúlik...
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha már fejhallgató.
ELADÓ!
Panasonic RP-HX350E lila.
Ki lett próbálva de azóta a dobozban pihen mivel nincs szükségem fejhallgatóra szóval gyakorlatilag ÚJ!
Garancia: 2017.03.13-ig van rá.
Ár: 5k FIX!
Szerintem (legalábbis nekem) tetszett a hangja. Szóval nekem nem olyan gagyi.
Képet kérésre PM-be lökök.
Smoke some weed nigga!
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Melyik a legolcsóbb futár? 2x35KG os csomagot kellene feladnom, és az eladó előre elutalta a vételárat a postaköltséggel. Utána néztem csak hogy a Jofogas futár csak utánvétellel küldi az 1900Ft/db az egészen korrekt. De már nincs kedvem vissza utalgatni. Van valakinek tippe 2000Ft körül melyik futárcég vinné el a csomagnak darabját?
-
gorje
senior tag
válasz Bull Boss #57117 üzenetére
Szerintem vaterfutaron belul mpl. En sokat hasznalom a dpdt es mplt. 1 napos kezbesites es 50e-ig alapbol erteknyilv. Mpl urlap eseten vatera felhasznaloi nev mind1. + hasznos hogy dpd utanvet eseten ha a fax vevo nem veszi at akkor nincs plusz koltseged a visszaszallitast illetoen.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
A gugli térképén lehet légvonalba távolságot mérni? Mert én nem találok ilyet rajta. Vagy tudtok olyat ahol lehet?
Üdv! -
F1r3b1rd
tag
Sziasztok !
Holnapi v hétfői átvétellel Miskolcon lenne valakinek eladó win 7 - win 8-at támogató usb-s wifi stick ócsón?
üdv
F1r3b1rd -
aktív tag
Üdv,keresek:
-Ssd-t 60-120gb
-asztali ddr3-ramot
Vállalkozó emberkét aki egy lapos felső részét rendbe tenné nekem,tapipad eltüntetése,festés vagy karbonozás.
Várom a priviket..**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
bnorci71
addikt
A héten az Újgyőri főtéren láttam egy olyan autót mint a Google Street View fényképezője volt csak ennek HERE volt az oldalán.
Ez valami új utcakép lesz?ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Wiz Khalifa
veterán
Valaki nem tud olyat aki akkukat javít? Laptop akkut kéne megnézni. Hogy cellacserés-e vagy totál kuka. Egy IBM R50e-be lévő aksi a tárgy szóval ha nem menthető 2-3k-ért akkor nem menthető nekem.
Smoke some weed nigga!
-
McSico
senior tag
Hali!
Valakinek van feleslegbe egy HD6450-es vagy azzal egyenértékű nvidia vga-ja?"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem hever valakinek a fiók alján egy HTC DESIRE HD? Nem kell müködő, csak egy kijelzőre lenne szükségem. Ha volna egy normális szilikon tok az is érdekelne.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Pitu
aktív tag
Adott egy dokkolóban lévő 3tb-os külső vinyó 1 és 2tb-os partíciókkal. Az 1tb-ra tud írni olvasni a win8.1, a 2tb-nál azt mondja írásvédett. Win7-el nincs ilyen gond.
Próbáltam az attrib paranccsal javítani, de nem sikerült. Mappákra rendszergazdaként írásvédettség megszüntetése sem segített, szinte azonnal visszaáll automatikusan. Van ötletetek? -
AtHoS
nagyúr
Pedig ez jogosultsági probléma lesz.
Fájlkezelő megfelelő nézetében jobbklikk - tulajdonságok az adott partícióra, majd a Biztonság fül felső részén nyomj egy Szerkesztést, aztán Hozzáadás -> Speciális -> Keresés most -> alul válaszd ki azt a felhasználót amivel be vagy jelentkezve, majd OK és OK. Válaszd ki felül a most hozzáadott felhasználót és az ablak alsó részén jelöld be a Teljes hozzáférés-t, majd OK és lehet kell még egy OK
read-only mode on the forum
-
Pitu
aktív tag
Ezt már próbáltam
hiba történt a következő biztonsági beállításainak érvényesítésekor:
xyz fájl
A paraméter nem megfelelő.És ez megy végig az összes mappán/fájlon.
A csoport vagy felhasználó neve select-nél a hitelesített felhasználóknál sem tudok teljes hozzáférést engedélyezni.
-
Pitu
aktív tag
-
jFox
addikt
AMD V140 profi helyére milyen 2 magos procit lehetne betenni?
Illetve van-e valakinek ilyen eladó sorban?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
AtHoS
nagyúr
Kis segítség lehet a választáshoz az itt összegyűjtött infó: [link]
Pitu
Ugyanonnan indulva, de az ablak alsó részén a Speciális gombra nyomva engedi a tulajdonost módosítani?
Gyorsan ránéztem win10 alatt egy partícióra és nálam is System a tulajdonos és engedi is módosítani.
Ha azt sem engedi, akkor:
- friss telepítés a win8?
- legál helyről lett-e beszerezve a telepítő média?Volt már olyan a történelemben sok esetben, hogy belenyúlkáltak a lemezképbe kikapcsolgattak sok mindet, plusz belecsempésztek olyan dolgokat, amit nem kellett volna.
Úgy néz ki nálad, mintha nem lenne jogosultságod szerkeszteni a jogokat, ami eleve furcsa. Ebbe mondjuk bele tud mászni egy védelmi program is, tehát még azt is megnézheted, hogy véletlenül nem ott van-e a probléma gyökere.
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest