Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .:Kristian:.

    addikt

    Üdv!
    Nem teljesen ide tartozik, de Ti visszavásárolnátok egy letiltott mobiltelefont?

    A kényes story:
    Vásároltam októberben egy Alcatel OT-995 telót egy helybéli, barcikai sráctól. Facebook barcika adok-veszek csoportból néztem ki, a telefont az eladó barátja tette fel. Kaptam is egy telefonszámot akitől érdeklődhetek. Felhívtam és 1-2 nap múlva megbeszéltünk egy találkozót. Mondtam neki, hogy a számlát és a garanciapapírt is hozza el, persze azt nem hozta, mikor rákérdeztem azt mondta pesti albérletben maradt, de ha gond van, a gyártói garanciát ezek nélkül is tudom érvényesíteni. Ennek ellenére megvettem, mert látszott rajta, hogy új teló volt, még csak mikro karcok se voltak rajta, töltője ki se volt bontva.
    Mivel a teló 30-as volt nekem pedig 70-es kártyám van, ezért akkor még nem tudtam függetleníteni, mert b*lfasz voltam, és később olvastam utána. Directunlockkal, kábellel lehetett volna csak, de ebbe ne menjünk bele...
    ezután a telefont eladtam itt a ph-n, pár napja viszont fenyeget az az eladó aki tőlem vette a telót, hogy feljelent, ha nem fizetem neki vissza a pénzt. Na most kb. én is annyira át lettem verve mint Ő, azzal a különbséggel, hogy nem nálam tiltották le. Még rá is kérdeztem amikor én vásároltam, hogy nem-e előfizuval lett véve, és pofámba hazudtak, hogy nem.
    Sz*r dolog, mert egyrészt tudom, hogy én sem tehetek róla, másrészt pedig mégis hibásnak érzem magam.
    Szerintetek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák