Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Tomi13 #87019 üzenetére

    Mivel írod hogy mivel jártál, remélhetőleg van nagymotor jogsid. Szerintem is egy 125 4T az egyik megoldás.
    Ha azt nézzük, hogy a 2T 50-es motor bevághatja a 4L-t, sőt...Szerintem a várható üzemanyag árak miatt nem alternatíva. Esetleg akkor, ha közelre jársz, és 1 tank egy hónapig kitart.. Mivel motorokat nézegettem, dobálja fel bőszen a FB Marketplace a hirdetéseket. Pont most dobta fel a Piaggio új elektromos robogóit, a Sárvári kereskedő szerint 80Km/h végsebességet tud a legfejlettebb. És nincs rá regadó.
    Szerintem ez lenne a másik alternatíva. Persze, tudom, ez új..Valami jó kis állami támogatás kéne már csak (Szerintem nem lesz, bajban vannak, de nem idetartozó téma).
    Használtan amit láttam villanyost, majdnem új árban adják. Persze fiatal, párszáz-párezer km-t futott Socco-kat láttam.
    125.ös üzemeltetési költsége...Pont előttem van a biztosítási csekk, éves szintem 5500ft kötelezőt fizetek, B2 Bonus/Malus rendszerben.A kismotoré sem lehet sokkal kevesebb.
    Ehhez jön a súlyadó, szintén pár ezres évente. Már csak a pár éventi műszaki vizsga van, egy karbantartott gépnél nem lehet érvágás....És ennyi.
    Cserébe fel lehet hajtani fizetős útra, lehet utast vinni, nem fogják mérőpadra állítani a rendőrök az út mellett..És a legfontosabb: Látják az autósok hogy rendszámod van, nem éreznek késztetést arra, hogy mindenáron megelőzzenek, mert tudják hogy tartod a forgalom ritmusát. :D

Új hozzászólás Aktív témák