Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz KisBundi #37785 üzenetére

    Amennyiben az egész világot fekete és fehér módon akarod kezelni és mondjuk a lakossági szintű printerekig megyünk el felső limitben, igen.

    Azt kell megértened, hogy nem véletlenül lett az a Jóskanyomtató ami. Hogy nem azért van ott top3-ban mai napig review listákban, mert minden és mindenki burzsoá és ez így snassz.
    Ott van/volt az Ender3 is ebben a buliban, de azt el kell fogadnod, hogy ott van egy lista amit instant cserélned kell. Amihez jönnek még a musthave modok. És akkor még mindig ott vannak a kábelezések, csatik és ventik stb.

    Ha ez neked nem gond és amúgy szánsz erre időt akár úgy is, hogy amúgy nem úgy készültél, akkor meg kell venned. Ha ez úgy téged annyira nem izgat fel, akkor lehet derékba fogja törni a lelkesedésed és az lesz, amit már láttunk: világ összes kérdése és javítási próbálkozása után gép elad és viszlát.

    hogy-hogy meg tudják csinalni, a többi meg fabatkát sem ér évek óta

    Itt most azt hozod fel a Dacia Lodginak, hogy miért nem Mercedes S klasse, pedig a Reanult is csinál 120 éve kocsikat. Egyszerűen más a target. A Creality főleg az alsó szegmensre lő. Kicsit pénz, kis foci. A Prusa pedig úgy rakja össze a gépeket, hogy azokkal egy akármilyen kezdő is évekig tud úgy nyomtatni, hogy esélyesen nem lesz semmilyen gondja. Ennek ára van. Nézd meg 3rd party szinten mennyi 1 hotend alsó polcról és mennyi a felső-középről. Ugyanígy motorok, alaplap, bármi egyéb. Ezért nem lesz soha olyan a 100k-s bármilyen gép, mint a 300 ropis. Lehetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák