Aktív témák
-
bmwsan
senior tag
Hello
szerintetek melyik a jobb döntés? árat ne vegyétek figyelembe az nem számít....
XFX 9800GTX+
vagy
Sapphire Hd4850 TOXIC
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz South Velen #24308 üzenetére
Kb így hogy Toxic a másik meg XXX amik húzott verziók teljesítményileg a GTX+ a nyerő és még a Physx is a GTX+-nak kedvez.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
tzsolesz
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz tzsolesz #24311 üzenetére
Talán a Mirror's Edge volt amiben utoljára láttuk?
Mert azért ott rendesen kijött a NV és ATi között a különbség.
És ha továbbra is adnának ki ilyen játékokat amiben ennyire jól van megcsinálva én váltani fogok azt tudom,ha persze az ATi az új szériával nem kompenzálja.
Ha csak viccnek szántad a GTX285 és 4780X2 akkor jó,egyébként meg értelmetlen vétel a legtöbb felhasználónak akik még mindig 1280x1024 és 1680x1050-ben játszanak.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz tzsolesz #24313 üzenetére
Jaja,persze,na nem kell a szöveg hogy nálad jól ment ha be volt kapcsolva,mert mindenki azért panaszkodott a 4850,4870 tulajok között hogy belassul mint állat ha rá van téve.
Köztük nekem is így volt 5-6FPS hírtelen,de te biztos kivétel vagy,vagy nem volt rákapcsolva.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Gaboman #24314 üzenetére
Nem vagyok kivétel, kb. 1 óra játék után nekem is lement valamiért ilyen 10fps környékére. Én ezt a játék egyik bug-jának gondolom, amire hamarosan lesz javítás. Vagy egy direkt beiktatott szarakodás NV részről már megint. De ezek nem hogy arra sarkallnak hogy NV-ét vegyek, ettől csak még szánalmasabbnak tartom őket. (feltéve hogy így van)
Vitát részemről zártam.
A PhysiX-nek kb annyi értelme van jelenleg mint a DX10.1-nek. Azért az egy játékért meg vegyen mindenki azt amit akar. Van a piacon még 100 másik, ami meg ATI-n megy jobban. Ezen már ne vesszünk össze. -
Gaboman
nagyúr
válasz tzsolesz #24315 üzenetére
Ez ilyen tipikus ATi fan gondolkodás,azért mert tud valamit amit az ATi nem már szánalmasak,istenem,miért rossz dolog ez?
Nekem is ATim van de attól még az NV-t nem írom le és nem szólom le.
Főleg mert ki tudja mit hoz a jövő és ha a DX11-mellé lesz még ez is akkor meg benézett a ló az ablakon ATiéknál.
Bár abban reménykedem hogy tudni fogják ezek is és még nagyobb lesz a versengés.
Én itt a témát zártam,sok embert nem értek meg az ilyen felfogás végett,de biztos velem van a gond.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Gaboman #24316 üzenetére
Én itt a témát zártam,sok embert nem értek meg az ilyen felfogás végett,de biztos velem van a gond.
Nincs veled gond, csak szereted túl reagálni a dolgokat.
Az NV-nek sokat kell még dolgoznia a DX11-hez, míg ATI-éknak jóformán semmit, ami annyit tesz, hogy akár holnap előrukkolhatnának egyel, szvsz....A másik pedig az, hogy nem vagyok FAN, 9600GT-ét akartam venni még 3 hónappal ez előtt.
De közben megjelent a 4670, ami 10%-al gyengébb, de 8000Ft-al olcsóbb mint az NV.
Nem volt kérdés hogy melyiket vegyem. Fan-ság meg ilyenek , havernak most ajánlottam 8600GT-ét a 2600XT helyett, pedig nekem is olyanom van. Ott az döntött, hogy a boltban nem volt passzív 2600XT, csak 8600GT. Ő meg szereti a csendet.Az eredeti kérdésre pedig visszatérve még is csak a 4850 toxic-ra adok egy szavazatot.
-
ent
őstag
válasz South Velen #24308 üzenetére
Ezek a 9800GTX+ ok mennyire melegednek gyárival?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
karakpecze21
senior tag
-
-
Alister71
nagyúr
Verjetek meg, szúrjatok hátba, égessetek el, de végre mondja már meg nekem valaki, hogy az "szvsz" minek a rövidítése! |
Alister from Hell
-
Corsa1
tag
hi all!
szerintetek 4850+12k=4870 csere megéri? sapphire volta 4850 és giga lenne a 4870.magas felbontásban játszanék (1920*1080-ig). szoval ebben a formában váltsak vagy ez rossz üzlet lenne nekem?
üdv és thx
-
KubanitoS
veterán
-
mesysil
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudném igénybe venni a DXVA támogatást a kártyámon(nv 8500 gt). Letoltottem már a MPC-HC-t is hozzá, de az azt irja ki hogy nincs DXVA támogatás.Légyszi segitsetek.
Koszi -
i are robot
senior tag
Üdv!
Egy darabig visszaolvastam, de reménytelen…
Szóval, a mostani 2600XT-met cserélném egy valamivel erősebbre, és NEM játékra kell elsősorban, hanem 3D-s programokhoz (CAD, 3DSMax, ilyesmik). A kérdés. Mivel nem játékról van szó, tehát nincs akkora szükség élsimításra, textúrázásra, kell-e az eredetileg kiszemelt 4850-esben lévő kraft, vagy egy 4830 is elvinné az adatlapomon lévő konfigot (értelemszerűen mindkettőből 512MB-os)? Azért vagyok gondban, mert nem vagyok villamosmérnök, se informatikus, és úgy kábé fogalmam sincs a VGA-nak melyik paramétere fontos az esetemben. Gondolom azért minél erősebb, annál jobb, de ha nem muszáj nem szórnám a pízt.Előre is köszönöm.
(Egy-két hasonszűrő topikban lehet hogy még előfordulok ezzel a kérdéssel, bocs a repetáért, csak a hétvégén tisztáznom kéne a dolgot, mert hirtelen sürgető lett a kérdés.) -
Alister71
nagyúr
válasz i are robot #24346 üzenetére
A 4830-as szerintem tökéletesen kielégítené az igényeidet!
Alister from Hell
-
i are robot
senior tag
válasz Alister71 #24347 üzenetére
Értem, köszönöm. 4850/70-esekről már korábban olvasgattam, de ezt a kistesót annyira nem ismerem teljesítmény és hűtés szempontjából. Van esetleg konkrét márkajavaslat, vagy csak referenciakártyák léteznek, és tökmindegy melyiket választom? Értelemszerűen nem baj, ha nem kazán és helikopter.
-
Alister71
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest