Aktív témák
-
Sharks
tag
Sziasztok, egy tök egyszerü kérdésem lenne: HD4870 vagy GTX260? Melyik a jobb kártya? Nem az ár-érték arány érdekel, hanem, hogy melyik tud többet! Thx
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Ezek közül a karik közül melyiket ajánlanátok? Ismerősnek kellene, gyerekek játszanak csak rajt, ennyit szánnak max. VGA-ra. Esetleg valami jobb ajánlat 20k-ig?GAINWARD 9696-BLISS HD4650 1GB DDR2 PCIE
GAINWARD 9467-BLISS HD3850 512MB DDR2 PCIE
PALIT HD4670 Super 512MB DDR3 PCIE
GIGABYTE GV-R467D3-512I HD4670 512MB PCIE -
bogyo33
tag
válasz Sharks #24101 üzenetére
Hello
Hát én a GTX 260-at ajánlanám neked abból a 216 sp-et, mert az jobb mint a 4870-es meg az Nvidia-val nincs annyit driver probléma mint az ATI-val, legalábbis én úgy vettem észre! Meghát a legtöbb játék az Nvidia-ra van optimalizával, ami mondjuk nem valami szép tőle!
XFX Play Hard!!!
-
fugcsi
csendes tag
Sziasztok ! Videokártya vétel előtt állok és nem igazán tudok dönteni az ügyben remélem tudtok segíteni. Az első kérdésem az lenne hogy nvidia-s alaplaphoz jobban illik - e egy nvidia -s kártya mert hallottam ilyet ?
A következőket néztem ki :
ASUS EN9600GT 512M
ASUS EN9800GT 512M
ASUS EN9800GTX 512M
Gigabyte GV-N98TZL-512H ( Zalman venti )
Gigabyte GV-NX96T512H
Sapphire ATI RADEON HD4850gépem a köv :
Alaplap : ASUS M3N78
Proci : AMD Phenom 9600 2.3 Ghz
Memoria : Kingston 2x2GB 800Mhzelsősorban játékra használnám, de nem hatalmas felbontásokban. ( max. 1280 x 1024 )
Ha valakinek jobb ötlete van 25000-35000 között, annak köszönöm szépen a tippet !
Köszi ! Hello -
-
South Velen
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz fugcsi #24109 üzenetére
Vagy 9800GT OC vagy 4830 OC-t ajánlanám ehhez a felbontáshoz 1280x1024-ben mindegyik tökéletes.
Sharks:Most még biztos hogy a GTX260 az erősebb,de várjál egy kicsikét a most megjelenő 9.1 CCC-re fene tudja mit hoz magával.
Ha semmi többletet akkor GTX260 a jobb választás.
A 4870 59k a GTX 260 61k thát a különbség minimális.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
bogyo33
tag
válasz Sharks #24110 üzenetére
Hát az attól függ hogy mennyire hangos és hogy milyen meleg a vga! De sztem ennek jól megcsinálták a hűtését, majd ha veszel akkor megtudod hogy érdemes-e lecserélni!
americanidiot: Ezt jó tudni kösz
Biztos nagyon sok értelme volt ddr2-es rammal kiadni!!!
[ Szerkesztve ]
XFX Play Hard!!!
-
fugcsi
csendes tag
Köszi szépen a hozzászólásokat! Hello
-
bogyo33
tag
válasz Daemon09 #24121 üzenetére
Nem hinném hogy elírták, én ezt azért mondtam mert még nem találkoztam ddr2-esel, tévedni emberi dolog, Attól hogy még egy kártya újabb az nem jelenti azt hogy jobb is mint a régi! Pl:8800 gtx/ultra milyen régi kártyák és még mindig megálják a helyüket, nagyon is
XFX Play Hard!!!
-
Sharks
tag
válasz South Velen #24113 üzenetére
Thx, de én valóban a tudásra vagyok kiváncsi, ami, ahogy mondtad, nem csak a gyorsaságot takarja, bár én nem értek hozzá annyira, mint itt páran, de ha mindent összevetünk az árat leszámítva, úgy érdekel, h melyik jobb.... thx még1x
-
Gaboman
nagyúr
válasz fugcsi #24109 üzenetére
Hamár 4870 akkor én ezt venném,odavágós ebben az árban egy ilyen kártya.
A leggyorsabbak egyike a 4870 között.Sharks:Gianni bazárjában kaphatók ezek a kártyák ennyiért!
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
South Velen
addikt
válasz Sharks #24125 üzenetére
Itt a szokásos DX10.1 hiányt kell megemlíteni a GTX260-nál, valamint, hogy más architechtúra miatt kevesebb stream processzorból épül fel, ezek mind a távoli jövőre nézve számítanak, akkor kell figyelembe venni, ha hosszú távra akarsz venni VGA-t.
De a jelenben jobban jársz egy GTX260-nal, gyorsabb és jobb a refernciahűtője.
De a 9.1-et tényleg várd meg, sokat változhat vele a 4870 teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
Sharks
tag
válasz South Velen #24128 üzenetére
Thx a sok segítséget... én mindenképp hosszútávra tervezek és legkorábban február elején vennék teljesen új gépet, tehát addig még mindenképp várok! Igazából nekem mindig NV kártyáim voltak, de most meggyőztek az ATI-ról, csak közbe megint kijöttek az új 260-asok, amikben már több a sp és ezért megint elgondolkoztam rajta, h melyik is legyen. Egyébként ATI-nál nem refhütőset vennék, hanem vagy gainward gs-t vagy ha még ebben az életben kijön az asus-nak a matrix-a akkor azt... gondolom azok nem olyan hangosak, de nem is tudom mennyire zavarna, mert nincs viszonyítási alapom, most mindössze egy 7600GT ketyeg nálam, de nagyon jól végzi a dolgát A 9.1-et mikorra harangozták be, ha esetleg tudod? Meg nem tudom azt sem, h mennyire lesznek a jövőben Nv-re optimalizálva a game-ek... pl. ma olvastam és ezt Ati fan irta, h crysis-ben meg gta4-ben nem olyan jó az Ati, bár nem tudom, neki melyik modell volt, de asszem a 70-esről irta ezt
-
bogyo33
tag
válasz South Velen #24128 üzenetére
Hát igen ez hátrány a gtx-nél, meg a sp-szám is kevesebb, igaz hogy az atinál azt írták hogy a 4 ezres széria még biztos hogy gyorsulni fog csak driver kérdése, mert nem hinném hogy a játékok mind a 800 sp-t használják az atinál!
XFX Play Hard!!!
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
Milyen PCIE vga-t tudtok ajánlani kb.15k-ért? FIFA '09 1024-ben fusson, ha lehet...
Köszi!
-
South Velen
addikt
válasz Sharks #24129 üzenetére
9.1, ahogy a neve is mutatja, jön ebben a hónapban.
GTA4-ben nálam tökéletes az ATI, igaz nekem 3870-es van, az a játék amúgy is erős procit kér inkább, pillanatra eltűnő textúrák is a 8.12-es CC hibája, a 8.11-ben nem volt nálam.
Crysisről ne is beszéljünk.
Asus Matrix biztos drága lesz, akkor már a Sapphire Toxic-át választanám inkább, a Gainward GS-ek között meg régebben sok volt a hibás, nem tudom, hogy megoldották -e.(#24130) bogyo33: Ez nem teljesen így működik.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
-
bogyo33
tag
válasz South Velen #24137 üzenetére
Helo
Lehet hogy nem teljesen így működik, esetleg el tudnád magyarázni hogy hogy is van akkor pontosan?
XFX Play Hard!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz Gaboman #24139 üzenetére
Heee. Az a több mint 200 milliós noti vga balhé az semmi. Az, hogy a raktáron rohad néhány vagon vga szintén semmi. Az, hogy nv only cégek elpártolnak sorra megint semmi. Az, hogy az ati majdnem beérte az nv-t eladásban (közel 50:50 az arány) szintén semmi. Az nv lapok forgalma lassan konvergál a 0-hoz. Még jó hogy az ati van bajban. Ráadásul tavasszal nyár elön jön a kövi 5xxx széria ami mégjobbnak igérkezik mint a 4xxx. Tudom az nv visszavág. Megint átmatrizácnak és neveznek mindent.
Amd - Radeon - Ryzen
-
jaja1981
addikt
válasz Gyuri27 #24142 üzenetére
Hát azért még temetni nem kell az NV-t.
Várjuk ki, mit hoz a jövő.
Az tény, hogy ezt a kört most az ATI nyerte, de gondoljatok csak az FX5xxx szériára.
Hasonló, ha nem csúfosabb bukás volt Nv részről, mert akkor a 9xxx-es Radeonok ellen nem tudtak mit felvonultatni.
Majd meglátjuk. A vevők csak nyerhetnek. -
neonlampa
csendes tag
Sziasztok!
Sapphire Radeon AGP HD3650 512 DDR2 és a Sapphire Radeon AGP HD3850 512 DDR3 között vacilálok. Árban ~10k-val több a 3850, de szerintem a gépem egészen old ahhoz, hogy rendesen ki bírja hajtani. (Intel865GFB S478 alaplap, 3 Ghz Intel duál magos proci, 2 gb ddr400 ram, Chieftec 450W)
Véleményetek?
Köszi.
-
dRazz
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ti milyen VGA-t ajánlanátok a kövi konfighoz?
Alaplap: GIGABYTE P45-DS3L
Processzor: Interl E8500 3.16 ghz 6MB 1333
Ram: Kingston HyperX 2*2GB 800Mhz CL5 kit
Táp: CORSAIR 450W
VGA:?
előre is köszi
ja és kb 50-55k lenne rá
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Ha a felbontás 16xx akkor egy 4850 /9800 gtx+, ha alatta akkor egy 4830 . Ha meg 19xx akkor 4870/gtx 260 .
Mod neonlampa : Abba egy 3650 is sok, ha azt veszel akkor lehetőleg ddr 3-mal . Egy gép cserével jobban járnál, igaz nem a mostani árakkal .
Mod d@minator : Egy 7600 gt használtan garival, újonnan igen drága .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
d@minator
addikt
Sziasztok! AGP-s fronton mit javasoltok 2500-ös barton alá 1024x768-as felbontáshoz? Eddig 6600GT volt benne csak tönkrement.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs