Aktív témák
-
Archanon
őstag
Asszem maradok a HD5770-nél...
Egy kérdés... HD5770 Vapor-x [~7-8-9(?) fokos hőm. csökkenés, vicces +10mhz gyári oc] feltétlenül szükséges volna, vagy bőven elég a kártyának a sima tojáshűtés is, és nem fog megdögleni miatta? Az árdiffi kb 3ezer ft. [Sapphire]
És még egy... Hülyeség volna HD5770 1gb helyett most egy GTX460 768 mb-ot venni [bár az utóbbi héten nagyon felment az ára, nem tudom miért], és később apránként cserélni a konfigot, hogy a maximumot hozhassam ki a kártyából? Vagy teljes mértékben pénzkidobás?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Rasiel
senior tag
linkeltem már neked egy kártyát, megnézheted azt is. aztán, ha nem jó választassz másikat.
Írtad, hogy nv párti a haverod, akkor szerintem a GTS450 30k-ért. És máris van válasz a kérdésedre.
Vagy vehetsz hd2900 szériából, asszem ott volt 512 bites verzió is.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Nos, ismételten a Radeonért kampányolok (nem esik nehezemre), a 2000-es, 3000-es szériáknál valóban voltak ilyen hibák, de ha már itt járunk, emlékezzünk meg az FX szériáról is amit a 9000-ea Ati széria tökéletesen fossá vert.
Az 5000-es radeonoknál szó sincs már ilyen hibákról.Alister from Hell
-
zsole84
senior tag
Az, hogy nem indul el a játék nem hiszem, hogy kártyahiba, a user error inkább sanszosabb.
De ha mégis, az a konkrét 2600 xt hibája, attól még nem lesz rossz gyártó az Ati. Erre lehetne ellenpélda pl. a mostanában gyakran elhalálozó geforce 8800-es széria, ezért mondom, hogy nincs nagy különbség a két nagy gyártó között.
(Egyébként volt 2600 Xt-m is, nem volt vele gond, pedig Nv chipsetes lapban használtam)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest