- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Én is azt tudom javasolni, amit KukkSteve.Takarítsd ki a gépet, ha még nem tetted meg, mert a notikban hamar lerakódik.
A hőfok amit írtál tényleg magas, tuti poros.
Nem tudom a te gépedben hogy van megoldva a gpu hűtése, de ha olyan mint az enyém akkor főleg sürgősen takarítást javaslok.Az enyémben a gpu-ról egy réz hőcsővel vezették el a hőt a cpu-ra és onnan a hűtőbordára amit ugye a venti hűt.
Mikor megvettem a gépet használtan kívülről makulátlan volt.Állandóan fagyott a gép és rohadt lassú volt.
Leszedtem a fedelet, kicsit poros volt.Jó mondom kiveszem a ventit is.Na akkor jött a meglepetés.A bordára egy vastag filcszerű réteg rakódott így lehetetlenné téve a hűtését.
Kitisztítottam, mintha kicserélték volna.Az a gond, hogy muszáj kiszerelni a ventit, mert hiába fújkálja az ember levegőspreevel az nem tud mit kezdeni a keményre összeállt retekkel.Haverom már nem volt ilyen szerencsés.Neki nehezen hozzáférhető helyen volt a hűtés.Mivel egy szálon volt a gpu és a cpu és tele volt porral szét fűtötték egymást.A cpu-nak még ugye nem lett baja, mert az kiszedhető.viszont a gpu ami bga tokozással van az alaplapra forrasztva úgy felmelegedett, hogy a forrasztás több helyen elengedett.Onnantól kezdve vége is volt.
Házilag javítani ugye nem lehet, kicsit megnyomkodta az ember vagy leszorította valamivel akkor ment, de nem sokáig.Bocsi a litániáért.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest