- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Lupi00
tag
Az XFX szerintetek gagyi ?
Gelesztaember
-
Lupi00
tag
válasz pockhome #49102 üzenetére
Van egy hardverműszerész (vagy valami hardverológus) haverom és nagyon lefikázta az XFX HD 5870-em . Neki egy Gigabite 460-a van , azaz isten ! Pedig a Giga az keletmárka nem is lehet kapni se GB se D se USA-ban . Ezért bizonytalanodtam el és kértem megerősítést tőletek .
Gelesztaember
-
Lupi00
tag
válasz csucsbicep #49103 üzenetére
Ha végigolvastad már kiderült , hogy egy 5870-ről van szó . Erről mi a véleményed ?
[ Szerkesztve ]
Gelesztaember
-
takessz
senior tag
[link]
az nvidia termékcsaládban meik tipusnak felel meg?vároma választ a 6 pines tápcsati elöny lenne[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
daresz
csendes tag
Sziasztok!
Proci: IntelG620 2600Mhz Alap: AsRockH61M-VS Ram: 2 gb
Átnéztem a vga-kat. NVIDIA kellene 128bit-es.Ezt néztem:
Gigabyte GV-N630-1GI PCIe
http://www.mobilx.hu/szamitastechnika/videokartya-es-tv-tuner/videokartya/gigabyte-gv-n630-1gi-pcie-videokartya.html -
Lupi00
tag
válasz CoolBoy323 #49115 üzenetére
Mondjuk Fraps . Nincs más dolgod mint elindítani a játék előtt a progit és az kiírja . De van egyéb fungciója is , lehet vele screen shoot-ot és felvételt is készíteni .
Gelesztaember
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Lupi00 #49117 üzenetére
köszi, kipróbálom, hogy milyen különbség van a HD3850 és majd az új jövevény között
mi a sorrend ezeknél:
a: 7770 OC GHz Edition
b: 7770 Vapor-X
c: gtx650ti
d: gtx650ti oc
e: 7770én így gondolom, növekvőbe: e, c, a, b, d?
bár az a = b-vel gyakorlatilag szvsz... a d-ben nem vagyok biztos, h az a legkeményebb, de abban majdnem igen, h +5k-t nem ér...
esetleg f: gtx650ti 2GB? bár a 2 GB felesleges ha jól tudom...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #49120 üzenetére
-
Stampedlee
csendes tag
Sziasztok!
NVIDIA videókártyát szeretnék venni.
A konfig amibe kellene:
alaplap:Gigabyte GA-EP45-UD3L (Socket775)
cpu:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GHz
táp:cooler Master Silent Pro M500W
ram: 4Gb
Windows 7 Home Premium 64 bit
Játékhoz kellene (pl.:The Witcher 2,Dragon Age 2,The Elder Scrolls v Skyrim,Mass Effect 3)
A segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok![ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz endruboy1 #49119 üzenetére
leszedi a terhelést az északi hidrol igy az alaplapon lévö borda nem mellegedik anyira.
Lupi00
akkor mondjuk 650 es nvidia megüti a szintet?
és még aniy hogy a 7750 en az mien szinten van kb?[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
drlovi
aktív tag
válasz Stampedlee #49122 üzenetére
Felbontás ?
Uj vagy használt legyen ? ill. Mennyi a keret rá ?
-
drlovi
aktív tag
válasz Stampedlee #49125 üzenetére
38K-s GTX 650 Ti -t vennék a helyedben , ha minden áron a NV kárd kell.
A következő lépcső a 60K-s gtx660 lenne viszont ott erősen cpu limit lesz, meg szvsz felesleges erre a felbontásra.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Stampedlee #49125 üzenetére
Max. egy 7850-et javaslok, de még ehhez is sovány lesz a procid.....
Tehát inkább egy 7770
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Stampedlee #49129 üzenetére
Használtan 40K alatt nem rossz vétel a GTX560 TI, de még ennél a karinál is procilimited lesz.
-
Lupi00
tag
válasz takessz #49123 üzenetére
Hogy milyen szintet üt meg az elég szubjektív ! Van akinek ez még gyenge . Magamat is ide sorolnám mert szoktam játszani a masinámon . A 650 meg a 7770 nem játékra termett így nem is jeleskedik a frémgyártásban ezért , ha szeretnél gémelgetni néha és számít a látvány , ebben az árban inkább javasolnék egy használt 5850-et , mellyel 30 százalék körüli grafikus teljesítményt nyernél .Lám! Viszont ha van még ott ahonnan a fent említettekre lenne , akkor 37-40000 körül már vannak idézőjeles "bitangok" - Vannak akiknek az 560 és az 5870 már matura . Szerintem azért ezek még odabsznk ! Dupla !
A 7750 egy egy irodában jól mutat , De játékra alkalmatlannak tartom amennyiben nem vagy jelentősen kompromisszum kész !
[ Szerkesztve ]
Gelesztaember
-
drlovi
aktív tag
válasz Stampedlee #49129 üzenetére
használtban még egy gtx460 is jó vétel 1680 ra. És nem is olyan vészes az áruk itt az aprón.
pár hete a saját 460am tól 25K ellenében váltam meg. -
Stampedlee
csendes tag
drlovi !
Alpachino !
Köszönöm szépen a segítséget! -
-
takessz
senior tag
Hát én legföképen 720pbe játszom és wowal meg uj gamekel de csak 720p szerintem oda elég lesz a 650 vagy a 7750 remélem jól gondolom esetleg a wownál video felvétel se okozna gázt neki
-
richie8
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Lenne 2 VGA, de nemtudom melyiket vegyem.
Az olcsóbbik...
Zotac Geforce 9500GT 1 GB DDR2 128 bit
2-3 ezerrel drágább...
Sapphire Radeon HD 4830 512 MB GDDR3 256 bit
Szerintetek?
Inteles, szimpla magos HT-s proc mellé menne a kari.Inner peace.
-
Alpachino
veterán
válasz richie8 #49140 üzenetére
Ez nem is kérdés a 4830 fényévekkel gyorsabb, még ha 2K-val drágább is jobban megéri, mint a DDR2-es 9500GT, bár a procid lehetne acélosabb is hozzá annyi biztos.....már egy E2180, 3GHz környékére húzva is szépen kiszolgálná.
[ Szerkesztve ]
-
endruboy1
senior tag
válasz Lupi00 #49135 üzenetére
Én néztem ezt a tesztet és még sok másikat is amiből kiderül hogy egyik játékban egyik, másikban a másik a jobb (néhány fps-el amin egy kis OC segíthet). Viszont annak tudatában hogy a 7770 újabb felépítésű és lényegesen kevesebbet fogyaszt, nem mondanám hogy a 7770 nem játékra van míg az 5850 pedig igen.
Plusz mind2 köröket ver az én 4850-emre amivel pedig szoktam játszani.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz endruboy1 #49144 üzenetére
Gizike és gőzeke...
7770 is jó játékra, nyilván ha ilyet vesz az ember, nem FullHd és minden opció Extra-ra tolva...5850 nyilván egy brutál kártya, kétszer annyi fogyasztással, de teljesen más felépítéssel (textúrázó egységek, ROP egységek dupla annyi!), nem beszélve a memória buszról.
De én szerintem a nagy sláger, a jó áron lévő 7850. (pedig aztán ha valaki Nv fan, az én... )"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
daresz
csendes tag
Gigabyte GV-N630-1GI PCIe - 15.800
Asus ENGT430/DI/1GD3 - 15.600
Asus ENGT440/DI/1GD3 PCIe - 16.800Melyiket választanátok ezek közül?
(Proci: IntelG620 2600Mhz Alap: AsRockH61M-VS Ram: 2 gb)
-
daresz
csendes tag
Állítólag NVIDIA-k , jobbak a konfighoz.
-
Hunork
veterán
válasz daresz #49146 üzenetére
Hát egyiktől se várj csodát...én ha lehet, akkor azt mondanám, hogy akármelyik estében is a GDDR5-ös verziót kéne keresni, mert ezek sajna nagyon gyengusok... de ha innen muszáj, akkor a GT630 (bár szinte ua mint a GT440)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest