- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
mariomahmoud
tag
Egy éve vettem egy Ati Radeon Gigabyte HD6770-es video kárytát, majd Asus HD6950 mind a kettő kb 15-20 perc után elhalálozott, fagyott, beakadt stb. 2 különböző gépben (Intel & AMD), majd ahol vettem a hardverkernél ott is ezt csinálták. Nem tudtak mit mondani. Majd lecseréltem GTX 560ra ami bár kicsit hangosabb volt, teljesen hiba és zökkenés mentesen ment. Mind a kettő konfigban amiben az ATI megadta magát. Megmodnom őszintén nagyon Radeonos voltam, de ez akkora csalódás volt. Ezért óckodok az új radeonoktól is, holott szivesen kipróbálnám, de félek ezektől a stabilitás problémáktól. Nvidia pedig a physix által szebb megjelenítést is produkál.
Üdv. Mario
-
lsc
nagyúr
válasz mariomahmoud #35904 üzenetére
Ezt írd be ide [link] is, hátha vigasztalja őket.
Az élet kegyetlen .
-
boff
senior tag
válasz mariomahmoud #35913 üzenetére
Öreg cs. 1.6 talán egy mx440-en is maratonozik.
-
pigsty
aktív tag
Üdvözlet!
Elolvasom a kezdő hsz-t, meg mostani hsz-k egy részét is,
mégis, a kérdés, egy totálisan új konfig kapcsán, milyen VGAt? Kb nyár végén is feltette ma nagy kérdést, milyen új konfigot, sok-sok filmnézéshez, netezéshez, és aki válaszolt, azt mondta, elég IGP, szóval alaplapos videó. A jelenlegi monitor DVI helyett a régi 15 tűs csatijú.Most egy AGP-s Ati HD3450 van, nagyjából megvagyok vele elégedve. Eladjam, vagy szórakozzak AGP-PIC-e átalakítókkal? Ugye plusz külső áramforrást kér ez a AGP-s karim, molexen.
Arra hajlok szívem szerint, az új alaplaphoz új VGA jönne, nem ilyen dedikált, integrált hülyeségek, vagy....?
ha külön vga, akkor anagy kérdés, Ati vagy konkurencia? Nincs márkahűségem. Talán még annyi, mivel nem lesz semmi játék, nem kell erőmű a gépbe, cserébe halk legyen és hűvös.köszönöm előre is a válaszokat.
++ ui, szerk.: Ár? Ja igen. Sosem voltam eleresztve anyagilag, a régi VGA-t 11 ezerér' vettem, a gyári venti konk-outolt valamiért, van rajta Artctic, so, az új karira talán kb 8000-12 ezer HUFot szánnék.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
Gege94
tag
Köszönöm szépen nektek a segítséget
-
Werkly
őstag
Egyértelműen kijelenthető, hogy a "zöld" kártyák szebb képet adnak a "pirosaknál"?
-
Alpachino
veterán
válasz solfilo #35926 üzenetére
Igen az GF2 MX200 időszakában volt ez nagy sláger, hogy az ATI képe szebb.....volt is benne valami
mgm81 : Persze hogy erősebb a 6870, a 6850-től, hiszen 20-al több a vége...
De ha a 6870 1GB és a 6850 2GB-ra értetedd, akkor is a 6870, mivel a 6850, de a 70-sem tud még igazán a 2GB-ból profitálni
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
vakondvok
tag
Sziasztok, videokártya vásárláson töröm a fejem (mi másért írnék ide ) és a GTX 560-al szemezgetek, de annyi különböző van, hogy egyszerűen nem tudok dönteni. 55E Ft magasságában nézelődöm és végül is ezt találtam legjobbnak, de ha esetleg tudtok jobbat ajánlani (nem feltétlenül nvidia), akkor szívesen venném mert kezdek belekavarodni a nagy felhozatalba. Nézegettem itt ph-n is használtakat, de hasonló árban adják és legalább ez vadi új, sok garanciával (meg OC verzió).
Köszi -
muci07
tag
Sziasztok! Játékra szeretnék venni VGA-t, de olyat ami jó sokáig elbírja a legbrutálabb gameket is. Maximum 125K-t szánnék rá. Proci biztos ki fogja hajtani (i5 2500) és a tápom is biztos, hogy jó lesz hozzá (Corsair GS600)! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz kungzi #35941 üzenetére
Megy, persze. Semmi frissítés nem kell a lapon e miatt. Sőt, 3.0 is leginkább csak "parasztvakítás", szinte semmi pluszt nem ad, mivel a gyártók arra hegyezik ki a dolgot, hogy minél kevésbé terheljék a PCI-E slotot.
Egyébként már írtam a modiknak, hogy töröljék azt a részt amit hozzád írtam. Összességében 5-7%-al tud többet 6970, annyi miatt nem biztos, hogy megéri... Mégis csak nagyobb a fogyasztása és régebbi platform. 7850 időt állóbb lesz. Viszont ha nem sürgős várj még vele, megjelenési árhoz képest megy az még jóval lejjebb[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Werkly
őstag
Egy sima GTX 560-at megéri lecserélni egy Sapphire 6870-re? Nagyobb teljesítményt produkál az utóbbi? Vagy totál fölösleges gondolkodni rajta? A 2 gigás verzió is felejtős?
-
godan
csendes tag
Jelenlegi gépem:
Asus m2n-e
Amd athlon 64 x2 dual core 5200+
ati radeon hd 3800
5 gb 1024 mhz ram
táp 450 wattMilyen videokarit ajánlanátok max 60-70 e ig?
A jelenlegi videokarit 10 e-ért el tudnám passzolni? Nem tudom mennyit érhet...Köszi aki segít
-
menyus89
csendes tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni.Nagyon egyszerű a kérdés egy 8800gt (256mb) megér 7 ezret átmeneti kártya lenne mert májusban újat veszek.Tehát csak annyi érdekelne hogy megéri megvennem?AZ most nem lényeg milyen felbontás stb.. csak átmeneti kártya lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest