- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Aktív témák
-
addikt
válasz maxxenergie #35250 üzenetére
Meg ne próbáld megvenni
-
Turbolada II
őstag
Ennyi erővel vehetsz Vargáné és tsa. tápot is.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
maxxenergie
senior tag
-
Turbolada II
őstag
válasz maxxenergie #35253 üzenetére
Olvad már el, hogy a tápodon a 12V-os ág mennyit bír.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
kero35
tag
Jajj ne a codegány a másik gagyi kategória
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
maxxenergie
senior tag
Chieftec CTG400 80P 400W 5,5K ez meg kevés de jó minőségű?
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
addikt
válasz maxxenergie #35254 üzenetére
Én egy 6770-est nem adnék annak a Mercury-nak. Így látatlanban biztos nem. Fordulj segítségért légyszi a linkelt topicba, ők többet tudnak segíteni.
Edit:
Az a Chieftec már okés.[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz maxxenergie #35257 üzenetére
Ez gondolom használt ár?
-
maxxenergie
senior tag
válasz Turbolada II #35255 üzenetére
20A lehetséges
-
maxxenergie
senior tag
-
maxxenergie
senior tag
válasz Turbolada II #35259 üzenetére
nem új félár :-)
-
Turbolada II
őstag
válasz maxxenergie #35260 üzenetére
Nekem 34A. Látod ennyire 400W-os a tápod.
-
maxxenergie
senior tag
-
kero35
tag
válasz Turbolada II #35259 üzenetére
ezt mondja a kolléga[link]
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
maxxenergie
senior tag
válasz Turbolada II #35263 üzenetére
Chieftec CTG400 80P 400W 5,5K ez jó lenne hozzá??
-
Turbolada II
őstag
válasz maxxenergie #35266 üzenetére
Ez már gyanúsan olcsó kategória.
-
XharX
aktív tag
Igen! Ez már a "jó" kategória!
-
zoleeno1
veterán
válasz maxxenergie #35257 üzenetére
az a chifi már tökéletes lenne a 6870 mellé és korrekt az ára is. Milyen felbontáson játszanál? Mert E5200-al szerintem erősen proci limites leszel...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
KAMELOT
titán
Figyelj ez a VGA-s Topik.....Itt kérdezz utána a dolgoknak! Köszönjük!
(#35269) zoleeno1: Hát nem éppen. Egyik PH-s kollégának E5200 4,00GHz + Sapphire HD6950 2GB van és nem nagyon vette észre ,hogy proci limitje lenne!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Turbolada II
őstag
válasz zoleeno1 #35269 üzenetére
Thoms-nak van 31 üzlete és 0 értékelése. Nekem 2 üzlet 2 pozitív értékelés. Ez azért gyanús, mint ahogy az ár is. Rá kellene kérdezni miért ennyire olcsó vagy van-e rá garancia.
-
addikt
Húzod a procit egyébként? Mert tényleg befigyelhet a proci limit, és az nem kellemes.
-
maxxenergie
senior tag
válasz Turbolada II #35272 üzenetére
Kérdezem köszi.
-
zoleeno1
veterán
válasz maxxenergie #35271 üzenetére
a ramnak ehhez semmi köze, az elég lesz
Milyen felbontáson játszanál? Mert minél alacsonyabb, annál inkább a procit terheled, annál inkább kevés lesz E5200.Közben írtad, ahogy gondoltam. Azokon a felbontásokon proci limited lesz szerintem, meg kéne kicsit húzni, az valamit segítene
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz maxxenergie #35274 üzenetére
Egy G530 is jó lenne.
-
addikt
-
Turbolada II
őstag
-
addikt
válasz maxxenergie #35281 üzenetére
Ha 3Ghz-re felhúzod, még bírni fogja a gyári hűtő.
-
Tomi0703
addikt
válasz KAMELOT #35242 üzenetére
szep. mondjuk en multira ertettem (a single-el nem is jatszottam ) en ezzel a konfiggal multiban 20 fps korul mozog, de valamelyik palyan felszokik 30-ra is akar 800*600*on full low beallitasokkal... szoval elvezhetetlen... nem is tudom miert vettem meg meg anno megjeleneskor... (mondjuk nagy cw-s voltam... hat jobbra szamitottam)
bocsi a sok off-ert. -
zoleeno1
veterán
válasz maxxenergie #35279 üzenetére
Az igazság az, hogy gameléshez szinte az egész konfigodat cserélni kéne. Fullhd-ban a procit sokkal kevésbé terheled, viszont oda meg már 6770 csak erős kompromisszumokkal elég, max low/med beállításokon, szűrők nélkül.
-
maxxenergie
senior tag
válasz zoleeno1 #35285 üzenetére
Vágom én nem egy GAMER gép, de ebből kéne kihoznom 30 K ból valamit egyenlőre több nincs rá ez van, P!-em idáig, most tudtam ezt nagy nehezen megvenni sajna ez van.
Gondoltam egy jó videókarival 6770-el kicsit feltolom de nem olyan egyszerű ez :-)◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
Szóval akkor az lényeg ne is vegyek kártyát így, ameddig nincs táp, mert be sem tudom rakni, először táp vagy megvehetem, de nem ajánlott vagy nem is menne vagy nagy a kockázat táp ualmastmond?
GTS 450 1 GB OC felejtsem el 6770 nyerő?◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
addikt
válasz maxxenergie #35287 üzenetére
Nem csak a tápodról van szó, az egész gépedet veszélyezteted. Ha csak a táp füstöl el, szerencséd is van. És igen, ebben az árkategóriában a 6770 a nyerő.
-
zoleeno1
veterán
válasz maxxenergie #35287 üzenetére
Persze, vágom én, meg meg is értem Vedd meg a ctg-400-at, meg a 6770-et szerintem. Aztán majd fejleszted a későbbiekben ahogy tudod. A régi konfigodhoz képest így is nagy előre lépés lesz Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy csodát azért ne várj tőle
-
KatonaT
aktív tag
Sziasztok!!
Már vagy 1 éve videokártya vásárlás elött állok
Szeretnék egy kis segítséget kérni
Nézegettem két modelt mostanság!
Sapphire 6950 2 Gb 70 000 vagy Sapphire HD 6850 2GB 45.000 Ft
Szerintetek megéri az 2 Gb-os kivitel azt a 10 000 pluszt a 6850-nél?
Ja és a 25 000+-t a 6950-ért?
Full HD játékra kellene viszont nem vagyok nagyon az a szöszáll hasogató gyerek mert kb. 1 éve integráltal játszom
Régebben még nézegettem az 560Ti-ket viszont ott szerintem nem éri meg azt a felárat a 6850-el szemben!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
KatonaT
aktív tag
válasz KatonaT #35293 üzenetére
Bocsánat csak lejárt a szerkeztési időm!
Most néztem hogy a 6950-nél 550 Watt az "igénye" nekem viszont csak 500-as tápom van!
Akkor azt tápcsere nélkül nem nagyon tudom megoldani?
Nincs telepakolva a gépem winyokkal, meghajtókkal (1 winyó, 1 Optika, meg majd max egy SSD) -
veterán
válasz KatonaT #35293 üzenetére
A tápod elég jó minőségű, szóval vinné a hd6950-et.
Szerintem, ha eddig integrált karival játszottál akkor untig elég lesz a 6850 is, ezzel is ég és föld lesz a különbség. Ha hosszab távra tervezel akkor a 6950-et vedd!Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
KatonaT
aktív tag
válasz Alpachino #35297 üzenetére
Azt néztem hogy kb. partiban vannak de szerintem inkább a kettő között helyezkednek el az alap modellek! Viszont árban is ugyan ez a trend 6850 2 Gb 45K / 560Ti 1Gb 55K / 6950 2 Gb 70K Viszont a 6950 2 Gb és a 6850-is!
Na ilyen gondolkodások miatt nem vettem még mindig kártyát
Meg valamiért Ati-hoz húz a szívem volt már 4850-em, GTX285-öm is és tudom hogy nem egészen egy kategória de a GTX285 nekem nagyon melegedett és kicsit vesztett a bizalmamból....
És később szeretnék projektort rákötni még talán 3D Dlp-t is használna azt meg úgy olvastam hogy jobban preferálja az Ati kártyákat!
Nálam a nagy kérdés még mindig a 6850 vs 6950 mert a 6950 kétszer annyiba kerül viszont nincs akkora teljesítménykülönbség az olvasottak szerint!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest