Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
csendes tag
Hello mindenkinek!
Tuner vásárlás előtt állok, olvasgatom ezt a fórumot, és hát milliónyi infót találtam, melyek részben megválaszolják a kérdéseimet, de újakat is fölvetnek bennem.
Szóval konkrét elvárásaim a következők lennének a cuccal kapcsolatban:
- laptophoz használnám, ezért USB-s legyen
- kábeltévéről kapná a jelet
- "szép" kép, ne legyen csíkos
- használható szoftver, illetve alternatíva amivel ki lehet váltani a gyári programot, de a tunert támogassa
- digitalizálás olyan szinten hogy egy videokazetta tartalmát felrakjam gépre, vagy egy beltéri műholdvevő képét rá tudjam kötni.. (tudom hogy "mit akarsz egy külső tunertől, há hülye vagy vazze?", de akkor is )
- max. 20eFT
- windows 7-et támogassa, illetve vista is jó, mert ők azért elfogadják egymást
- esetleg hardveres kódolás
- szoftvere támogassa az mpeg1,2,4 kódolást.És lehet hogy egy kicsit off a köv. kérdés, de az mpeg4-es kódolás a divx avi-t jelenti?
Konkrétan típusok, amiket néztem:
WinFast DTV Dongle H, de ez úgy tűnik, nem ok, mert nem lehet rákötni más cuccokat a coax-kábelen kívül.
AVerMedia AverTV Hybrid Ultra USB, ez elvileg HWEncode-os, vélemény róla?, ez kicsit több mint 20eFt.
AVerTV Hybrid Volar HXHa valaki ismeri bármelyik készüléket, esetleg rendelkezik is velük, annak szívesen hallanám a véleményét a termékről, és esetleg egy két képet is linkelhetne, hogy én is megnézhessem.
Köszi előre is!
Üdv. Olala
[ Szerkesztve ]
-
olala
csendes tag
Köszi a válaszod bzoley.
Igazából beépítőkártyás megoldást azért nem akartam, mert csak pcmcia-m van és ha vennék később egy új laptopot, azon már nem biztos hogy lesz. De találtam ilyen pcmcia to ExpressCard adaptert, és egy ilyen adapter meg egy ExDTV2300 H tunerral sztem nagyon pöpec lesz. Nagyon szép a képe, legalábbis amit itt olvastam ezt állapítottam meg.
Nem is foglalkoztam volna amúgy ezzel a termékkel, de köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet.Üdv.
-
olala
csendes tag
ááá, igazad volt abban hogy az adapter nem PCIe-s hanem USB hidas megoldással üzemel. Fene egye meg, pedig olyan jó lett volna. Nem tudom nem e létezik olyan adapter ami PCIe-s? Ha valaki tudna ilyenről, és hozzá lehet jutni emberi áron 5eHUF, az jelezzen.
Amúgy ez sztem nem fog bejönni, akkor pedig valószínű hogy a WinFast DTV Dongle H-t veszem meg. Erről felhasználói vélemény? (lehetőleg a nem gyárihibás kiadásról).üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- 3 db olcsó Tuya Zigbee hőmérséklet és páratartalom szenzor
- Gyári és utángyártott laptop töltők eladók (HP, Dell, Samsung, Fujitsu, Toshiba)
- Lamax X3.1 sportkamera (új állapotú) dobozában minden gyári tartozékával
- Dell Inspiron N5110 - i3-2310M, 320GB HDD, 8GB RAM, AMD Radeon 6470M, 15.6" laptop új gyári akku
- Gamer PC-t keresek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest