Hirdetés

  • Hardverek pünkösdre

    ph E-book olvasók, komponensek és perifériák kerültek hétvégi összeállításunkba.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Üdv urak!
    Bocsánat a félig offért, de rendet kellene tenni a fejemben. Már régóta olvasom ezeket a dvb-akármilyen hozzászólásokat, de nem nagyon tudom miről van szó. Kicsit utána olvastam, most már kicsit tisztább, hogy melyik mire való. Nem rég vettem egy új tv-t és ebben most ilyenek vannak: DVB-T2/DVB-C/DVB-S2

    Ha jól értelmezem akkor, mivel a tvben van a tuner, nekem nem kell más csak egy megfelelő antenna meg koax kábel és akkor pl tudom nézni azt a valamennyi ingyenes csatornát hd-ban ugye? Egyébként van sat tv előfizetésem, de kiváncsi lennék milyen a digitális adás, ha már egyszer tudja a tv.

    A másik kérdésem az lenne, hogy az usbs tunerek akkor igazából arra valók, hogy a beépített tunert kiváltsák? Arra gondolok, hogy van egy raspberry pi-m, médialejátszónak és ahhoz is sokan használnak ilyen tunereket, de akkor ez akkor szükséges ha pl nincs a tvben tuner, vagy régebbi, ugye? Kvázi egyszerűbb a tv tunerét használni?

    Bocsánat a sok és (buta) kérdésért, meg ha már sokszor elhangzottak ezek, de én régimódi vagyok, ahogy elhangzott egy filmben: "Felhúzós óra vagy egy digitális világban." :) :)

    Köszönöm!

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák