- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz Desmond0313 #13800 üzenetére
Ha analógban van az adás, akkor igen, de a digitális adásokat nem tudja nézni vele, ahhoz DVB-C kell.
-
II.Démonlord
tag
Ezzel a tunerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata:
Alcor DTV Conax dvb-t digitális vevőA MinDig TV Extra csatornáit hogy lehet vele fogni? Vagy bármilyen kódolt csatornát?
-
Bozek
nagyúr
válasz II.Démonlord #13802 üzenetére
A saját alkalmazásával szerintem simán, másik programmal (pl. DVBViewer) meg gondolom ugyanúgy, mintha egy USB-s kártyaolvasód lenne.
Én egy Alcor DTV Duo-t használok, azon nincs Conax bemenet, de kártyaolvasós billentyűzettel ez is megoldható. -
azbest
félisten
Ha jól tudom abban valami smit chip van a kártyakezeléshez, ami leginkább csak a saját programjával működik. Más programmal valószínűleg ugyanúgy lehet használni, mint bármelyik csak kódolatlanra felkészített tunert: külső kártyaolvasóval. Bár látom a homesyst kínálja letöltésre a gyártó is, nem tudom abba került -e ilyen tunerhez külön támogatás.
(#13802) II.Démonlord:
pár éve csináltak vele tesztet a hwsw-n [link]. Sim kártya méretűre vágott előfizetői kártya fér bele. -
Remo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis szívességet szeretnék kérni valakitől, aki tud az RTL-ről felvenni.
2014.12.29 (vasárnap) 0:40-től 2:30-ig az RTL leadja az Esküvőtől válóperig című színházi előadást, de mivel évente egyszer kell csak felvennem valamit, eddig nem gondokoztam valami ehhez szükséges ketyere beszerzésén.
RTL, 2014.12.29 (vasárnap) 0:40-től 2:30-ig
Link: http://port.hu/eskuvotol_valoperig/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=44817143&i_topic_id=1Ha tudna valaki segíteni, kérem írjon egy privátot, vagy a publikus email-emre!
Köszi! Valahogy meghálálom!
[ Szerkesztve ]
-
SZN
tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget. Szeretném rákötni a kábel tv-t a géppel. Tehát ha jól értelmezem, akkor a kábelt simán behúzom a számítógép mellé és egy usb tv tunner-rel összekötöm, majd bele a gépbe (usb).
Ha jól gondolom, akkor milyen usb tv tunnert ajánlotok, mert nagy a szórás az árak között!A segítséget előre is köszönöm!
-
SZN
tag
válasz Samott #13813 üzenetére
Egy kisebb szolgáltató (PR telekom), de tudomásom szerint nem, mivel a koax kábel jön be egyenesen a tv-be, így nincs semmiféle plusz kütyü. Ezért is kérdezem, hogy ilyenkor milyen tuner kell, de közben megtaláltam ezt: [link]! A kérdésem továbbra is, hogy ilyenre vagy ehhez hasonlóra van szükségem, a fent leírtakat figyelembe véve?
-
Avermedia_hu
senior tag
-
Bozek
nagyúr
Analóghoz ez nem jó, oda másféle tuner kell, amit már szimplán nem gyártanak, csak hibrid megoldásban. Például itt van ez: AverMedia H830 USB AVerTV Hybrid Volar HD TV tuner. Biztos van olcsóbb is, de analóg vételnél számít maga a tuner is, szóval inkább ismert márkát kell venni.
-
Avermedia_hu
senior tag
Az nem derült ki, hogy PC vagy notebook. (ha tudjuk bocsánat)
PC-hez van csak analóg: AVerMedia M798B
Üdv: Attila @ www.proav.hu
-
Bozek
nagyúr
válasz Avermedia_hu #13817 üzenetére
Jogos, nem tudjuk, de ezért írtam USB-s tunert: "milyen usb tv tunnert ajánlotok".
[ Szerkesztve ]
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Nem pont ide tartozik a kérdésem, de nem akartam ezért új topikot nyitni, és hátha van itt aki tudna segíteni. Van 1 Winfast tv2000 xp global tunerem, nem 1 mai darab, de nekem bőven megfelel.
A kérdésem az lenne hogy lehet -e valahogy streamelni a tv adást wifin keresztül a lakásba androidos kütyüre? Technológiailag ezt teljesen kivitelezhető dolognak tartom, de mégse találok 1 ilyen progit se, már napok óta keresgélek, VLC-vel próbálkoztam, elméletbe az tudna ilyet, de nem sikerült vele megoldanom, valaki esetleg tudna valami működő megoldást? -
SZN
tag
válasz Avermedia_hu #13817 üzenetére
Köszönöm a választ, de az általad ajánlott kártyát még használtan sem találtam, szóval érdekelne, hogy van-e valami alternatíva! Én közben kutakodtam, és találtam valami noname akármit: [link]!
-
trabirider19
tag
Hello!
Apukámnak szeretnék egy ilyen USB-s TV tunert venni a laptopjához.
Nagyon új vagyok a témában.
Csak annyi érdekelne hogy DIGI-nél vagyunk KOAX kábelen jön be a TV adás
(nincs semmilyen menübox meg egyebek)
és egy ilyen AVerMedia AVerTV Volar HD PRO tuner-rel készülékkel például tudok-e úgy TV-t nézni a laptopon hogy ott ne akadjon az adás.Vagy ha van jobb ötletetek ebben az árkategóriában az is érdekelne.
Előre is köszönöm.
Üdv Dani
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz trabirider19 #13823 üzenetére
Az AVerMedia AVerTV Volar HD PRO egy DVB-T tuner, tehát azzal nem fog menni. DVB-C kell hozzá, amit vagy rendelsz eBay-ről, vagy megelégszel a Delock féle hibriddel.
-
trabirider19
tag
áááh rögtön világosabb lett a dolog köszönöm
és esetleg tudsz ajánlani valami jó fajta ilyen DVB-C tunert?
ami persze nem túl drága és jól működhet?http://www.ebay.com/itm/USB-DVB-T2-HDTV-Digital-TV-Stick-Remote-Recorder-Receiver-DVB-C-DV-ESY1-FM-DAB-/201098267356?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ed2640adc
Pl erről mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz trabirider19 #13825 üzenetére
Ezt olvasd el. Én nem próbáltam még ezt a típust se, a Delock DVB-C tunerem is csak szombaton jön meg (éljen a munkanap áthelyezés).
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni:
- miért lehet az, hogy kettéosztottam a TV-jelet 1TV 1USB TV tunner Cinergy HTC és a TV egyes adádok hangyásak lettek de a többin is látszik minőség romlás.Valamint a PC-n van h akad az adás mert leesik a jelszint. Ha marad az elosztás csak ki húzom a TV hátuljából a koaxot akkor egyből felugrik a jelerősség.
Ez normális, hogy a TV le vezs kb 10-12%-ot?
Egy elosztással simán jónak kéne lennie nem? Más tapasztalt ilyet?- milyen TV programot használtok?
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
azbest
félisten
válasz Killerlaca #13827 üzenetére
Kicsit zavaros amit írsz. Ha a tévén hangyás az adás, akkor az analóg adás. A tuneren ha akad / kockásodik a kép, akkor az digitális adás.
Ha a tévé rákötésekor esik le a szint, akkor talán valami földhurok jött létre.
-
Killerlaca
senior tag
válasz azbest #13828 üzenetére
Igen a tévé egy régebbi LCD tv ezért igen az analog adás.
A tuner ugy analog/digitális adást is tudja kezelni.
A lényeg az igen, hogy a jelszint csökkenés miatt akad a gépen a tv.
Ha lekapcsolom a tv vagy ki húzom belőle a koaxot akkor jó.Mit tudnék tenni, hogy jó legyen?
Köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
breendonk
újonc
sziasztok,
talán sikerül új intellektuális mélységet elérnem a kérdésemmel, de ez van:
szeretném az analóg tv-mel az analóg tv-n a difitális adást nézni. digi tv-s rendszerben.
hogy lehet ilyen csinálni?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Akinek egy kiváló, hibátlanul működő és minden idegesítő bugtól mentes DVB-S2 kártya kell, az keressen privátban!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
vankod
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Delock USB DVB-T / DVB-C tunert, Diginél, kábelen érkező digitális adást szeretnék nézni vele. Mindent feltelepítettem, ahogy írta, gép újraindul, program elindít (TotalMedia 3.5), Magyarország kiválasztva, DVB-C kiválasztva, majd elkezdi keresni a csatornákat, de egyet sem talál.
Neten körülnéztem, DVBViewer nem enged kábelesen keresni (mintha csak a DVB-T-s részét látná), NextPVR pedig úgyszintén nem talál egyet sem.
Valakinek esetleg valamilyen ötlete, hogyan tudnám működésre bírni? (Win7, 64bit)
-
Bozek
nagyúr
válasz vankod #13833 üzenetére
Na, akkor a Delock innentől fogva szerintem a nem ajánlott tunerek közé tartozik... Én Tarr Kft. előfizetéssel próbáltam, de nekem se jött össze, úgyhogy ment vissza az eladónak a rendelkezésre álló 14 nap alatt.
A DVBViewer-hez BDA driver kell, ami a Delock esetében csak a Rev1-eshez van, Te valószínűleg Rev2-est kaptál. Esetleg próbáld meg a TotalMedia-n belül Finnországra vagy Svédországra állítani a keresést, ezt találtam a Digi Kábel TV topic-ban.
-
klaczi
aktív tag
BOZEK fórumtárs javasolta, hogy osszam meg veletek.
Delock ver1 rendesen működik!
Az alábbi bejegyzéseket találtam.DvbViewer
BDA 2875 DVB-C Tuner
BDA 2875 TVTuner
Ennyi...........Amelyiket kijelölöm azzal jól működik.Eszközkezelöben:
USB DVB-C/DVB-T Device.
Ez eléggé sommás és tovább matattam.Részletek-Harverazonosítók (innen érdekesebb)
USB\VID_1B80&PID_E1CC&REV0100
USB\VID_1B80&PID_E1CCA ver2 a tapasztalatok szerint szerint egyenlőre kuka.
[ Szerkesztve ]
-
vankod
csendes tag
-
Atomantiii
addikt
Ebből a kettőből most melyiket válasszam?
http://www.ebay.com/itm/New-Latest-USB-DVB-T2-pc-receiver-compatible-DVB-T2-DVB-T-DVB-C-SDR-FM-DAB-/390977175629?pt=AU_Components&hash=item5b080e404d
http://www.ebay.com/itm/USB-Dongle-DVB-C-DVB-T-DVB-T2-DAB-FM-Digital-HDTV-Stick-Tuner-Receiver-Hot-/201180143394?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2ed7455f22
Dvb viewerrel használnám elsősorban a külföldi DVB-T2-es csatornákra használnám + az itthoni DVB-T-re.
-
Bozek
nagyúr
válasz Atomantiii #13839 üzenetére
Én a másodikat mondanám, nekem is olyan van, bár DVB-C-re használom. Mondjuk ránézésre az elsőhöz is ugyanaz a CD jár.
-
Bozek
nagyúr
válasz Atomantiii #13841 üzenetére
DVBViewer-t használok, DVB-T-hez és DVB-C-hez is. Az előbbihez amúgy egy Alcor DVT Duo stick-et. A műholdvevő meg DVB-S, amit ez a tuner nem tud.
Itt van róla cikk és tartozik hozzá topic is, szóval ha kérdésed van, akkor ott is felteheted. A DVBViewer-hez egyébként a hivatalos(?) oldalról kell feltenni egy BDA drivert, azzal fog működni rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy PCI-os tunert ami erre a három kritériumra kéne megfeleljen(előre bocs, de nem értek hozzá):
1. régi sony kézikamera(hi8 kazettás) képét és hangját tudjam vele digitalizálni (működik a kamera, kompozit csatival jön ki a jel, gondolom kéne akkor valami svideo/kompozit input a karira) Illetve sima VHS kazettákat is szeretnék digitalizálni.
2. t-home IPTV boxból tudjam nézni a HD adásokat is. (HDMI output van a boxon)
3. otthon koaxon jön a kábeltévé, de digitálisan pár hónapja - sok HD csatornával.
Felvenni nem szeretném a tv adásokat, csak nézni ablakban, miközben netezek, csak a kazettákat akarom digitalizálni.
Árkategória: ár/értékben jó, alsó-középkategória. Nem tudom hogy extra igényeket szabtam-e ezekkel. használtan is jó, ebayről is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz akela91 #13844 üzenetére
PCI-ost nagy valószínűséggel nem fogsz találni ezekre, legalábbis egyben biztos nem. Az IPTV-t már ugye kivetted a kritériumokból, de a többi se elérhető egyben. A kameráról digitalizálásra vagy digitalizáló kártya kell, vagy analóg TV tuner. A kábeles digitális adásokhoz meg DVB-C tuner. A hibrid megoldások sajnos az analóg mellett DVB-T-t tudnak, ami meg a földfelszíni digitális műsorsugárzás (MindigTV).
Múltkor itt írtam az USB-s Elgato EyeTV Hybrid-et, de almások megint átverik a népet, ahogy látom:
Apple Store: "Az EyeTV Hybrid egy sokoldalú tévétuner kulcs (Freeview, DVB-C, analóg TV, FM-rádió)".
Elgato: "Freeview HD, encrypted programs, analog television and/or DVB-T2 broadcasts are not supported".[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz Atomantiii #13848 üzenetére
A hangot megoldom, van audio interfacem, külön fel tudom venni, és alákeverni szerintem a videónak majd.
Itt azt írja kompatiblis win 8.1-ehz: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.