Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Frawly #50541 üzenetére

    "Tehát még itt sem közölnek róla pontos paramétereket, mert a Crucial meg 3D-nek írja, itt meg simán TLC, ami 2D TLC-t jelent."

    Komolyan nem ertem mar ezt a mizeriat.

    "8MA22 NW913 van a chipeken, amiről nincs semmi infó, a logóból csak annyi biztos, hogy Micron NAND. A cikk írja, hogy: „NW913 markings decode to MT29F1T08EMHAFJ4”, de ez az állítás nem ellenőrizhető semimlyen más forrásból, az NW913-ra semmit nem találni ezen túlmenően a neten."

    A 480GB-oson az van, mert az az 1Tb package (MT29F1T08EMHAFJ4), a kisebbeken 912 (512Gb) es 911 (256Gb) van. Ezt lathatod egy csomo review kepen.

    Ellenorizni az allitast pedig nem problema, magad is dekodolhatod: [link]

    Magahoz a datasheet-hez ugyan login kell, de a kategoria filterbol balra lathatod hogy 3D: [link]

    Azon kivul pedig honnan szednenek 2D TLC-t? Mar az MX300-ban is a 2nd gen "3D" volt benne. Az oldalukon ott a NAND termek kategoriak, a TLC a 3D alcsoportja. Nem-"3D"-vel nem is lenne meg a kapacitas 4 package-bol.

    Az #50543-at pedig egyaltalan nem ertem. A disztributoroknal van az adott Micron NAND termek X aron. Amit a kollega leirt az mas gyartokra vonatkozott akik valamilyen okbol valamelyik termekukbe ezt epitik be. Ha nagyon kell (aktiv megrendeles, utangyartas, javitas, stb.) es mondjuk eredetileg a Micron-tol kaptak de mar nincs vagy csak X heten belul nekik meg azonnal kell akkor megnezik kinel van meg es onnan vesznek ha kell. Az sokkal tobbe kerul lenyegtelen, mert a buntetesek a szerzodes nem betartasa miatt sokkal nagyobbak. Plusz fekete pont a megrendelonel ami nem jo hatassal van a jovobeli egyezkedesekhez. Nem arrol van szo hogy kell es nem lehet Crucial BX500-at gyartani mert nincs NAND a Micron-tol es ezt kemeny penzert valami disztributortol kell beszerezni, mert ez abszurd. Crucial = Micron, tehat Crucial BX500 csak akkor van gyartva ha a Micron gyart mert van Micron NAND.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák