Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razarus

    tag

    Üdv!

    SSD-re cserélném az asztaliban az ezer éves 160GB-s hdd-t, amin most XP fut.
    A SSD-re már (64 bit-es, legális) Win 10 és a programok mennek, minden egyéb (saját "építésű") NAS-on van már most is. Méretben 128 GB bőven sok lenne. A lapon SATA1 csatlakozások vannak, ha igaz (P5G41-M) 2GB RAM mellett. (Ehhez jön még) A gép átlag felhasználással megy: net, filmek, dokukkal meló, levelezés, és néha "öt perces" játékok. Video- és hangszerkesztés meg hasonlók, kb. évente egy.
    Igen, elolvastam a "bevezetőt", de nem érte a célját, mert túl hosszú és főleg túl sok infót ad át, ömlesztve. Bocs :)

    Pénz nem számít (legalábbis legyen ez a kiindulási alap azért, hogy képbe kerüljek) és még a sebesség is másodlagos, már kategórián belül persze. Ami a preferencia: működjön!
    Tehát fél, egy év múlva ne kelljen ezzel foglalkoznom megint. Ezt a garanciára is értem: nem garanciát, hanem jó, működő alkatrészt akarok beszerezni. A 3..5 év garancia szép, de kitehetem az ablakba, ha közben fél évente kiesik a gépem hetekre és ezalatt a sokkal lassabb NAS-al kell operálnom. Aztán, a garis SSD-re megint telepíthetek, megint beállíthatok... Remélem, ezen azért túljutott ez a technológia, illetve a gyártók is.

    Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem az, ami utána nem válik be...

Új hozzászólás Aktív témák