-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz Gubek-Einste #31483 üzenetére
Köszi.Hát igen ezeket olvastam eddig én is ,valami konkrétumra vágytam hogy melyik router mire képes ezen a téren.
De mindegy is ,nem hiszem hogy próbálkozni fogok,annyira nem létkérdés.
Nem vagyok egyáltalán jártas a routerek világába,egy 20/10 diginetet kellene csak 2 felé osztani egyelőre +wifi(ez is kis távolságra,semmi komoly)Ebben a minimál kategóriában mi az ajánlott? -
superg
senior tag
Hali! ASUS RT-N56U és ASUS RT-N18U között ingadozom.Kérdésem hogy az usb3 portot ki lehet e egyáltalán használni ilyen hardverrel
illetve a ASUS RT-N56U és ASUS RT-N56U B1 között teljesítményben van e vmi különbség ,utóbbi kicsit olcsóbb.
-
superg
senior tag
válasz Intruder2k5 #53336 üzenetére
Köszi a segítséget akkor RT-N56U B1 áll nyerésre.
-
superg
senior tag
Látom nem ajánljátok a TP Link AC1200-at.Nos nekem nem indulgat újra eddig(szűk 2 hónap) nem volt vele semmi gond.
Az előző egy ASUS RT-N56U B1 volt,az bedöglött 1 év alatt nem is cserélik mert már nem árusitják,talán nem véletlenül.Akkor nem olvastam a topikot így lett a TP link AC1200 majd meglátjuk meddig bírja. -
superg
senior tag
válasz Core2duo6600 #63434 üzenetére
Már amelyik mert nekem 3 hónap alatt egyszer sem rebootolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs