Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TotoHU

    csendes tag

    válasz Gubek-Einste #59337 üzenetére

    Köszi a választ!
    Budapest belvárosi téglaépület. (Igen, belváros, és vicces módon az egyik szolgáltató sem húzott be optikai kábelt, évek óta csak ígérgetik de semmi előrelépés) Nagyon a szomszédban lehet a Telenor bázisállomás mert max 4G térerő van még a wc-n is, mobiltelefonnal rendzeresen 120-150 mbps-t mérek a speedtest-el.

    Igen tudom, a SIM kártyás routerek nem olcsók, ezt már láttam. A D-Linket és az Asust nézegettem, az Asusok nem olcsók, kár hogy nagy kedvenc, a jelenlegi is az (RT-N18U) és csak egy 20 kilós bontókalapáccsal találkozás tudná kibillenteni a stabil működésből. Nagyon szeretem, masszív megbízható, rugalmasan konfigurálható a gyári firmware is.

    A nagy kérdés hogy többet ki lehet-e hajtani a leírt routerekből mint a Huawei e5577 zsebrouterből? Nagy valószínűség szerint igen, de vajon van-e olyan kisebb rugalmasabb bolt, ahol ki lehet próbálni a routert vásárlás előtt? SIM kártya beletesz, gyorsan wifi bekonfigol és mérnék rajta egy sebességet. Ha nem tud többet mint a Huawei, akkor marad a zsebrouter, ami jelenleg USB-n keresztül csatlakozik az Asus N18 wifi routerhez.

Új hozzászólás Aktív témák