- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Cs1csó #48250 üzenetére
Nekem sem rémlik, hogy lenne benne ilyen korlátozás, mármint, hogy csak pl 500GB-ig állít vissza, de majd TechN7ne megírja, hogy mire jutott vele.
Az biztos, hogy nem fogok kipróbálás kedvéért most lepucolni 2TB-t...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #48249 üzenetére
Csúcs ,viszont én is most olvastam utána ,mindenképp kell egy ugyan ekkora tárhely ahova mentem a cuccokat legalább ,nem tudja megoldani ugyan azon a hardver en...
Szép baleset ,de még az a szerencsém hogy nem volt formázás meg egyéb ,csak sima törlés.Köszöntem skacok a gyors választ ,
(#48251) Fire/SOUL/CD
Akkor próbálgatom a 2tb adatott 4 fele szedni majd mentésnél....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
King Unique
titán
válasz TechN7ne #48247 üzenetére
Akkor szépen rá kell ereszteni egy adatmentő programot (példák) és lementeni a fájlokat másik fizikai lemezre, mint már említették. Ahol a legtöbb program általában fizetős, a ingyes/trial verzióik max. 1-2 GB-ot engednek menteni, de pl. a már említett Recuva Free + a TestDisk eleve ingyenesek és nincsen bennük korlátozva a mentendő adatmennyiség. Viszont azért nem egy GetDataBack Pro, vagy EaseUS Data Revocery egyik sem, az utóbbiak nem véletlenül fizetősek.
Másik lehetőség a formázott/törölt partíció közvetlen visszaállítása, de az kockázatosabb az adatokra nézve, ezért elsődlegesen az előbbi, a standard adatmentés javasolt, lásd a téma topikjában leírtakat."mindenképp kell egy ugyan ekkora tárhely ahova mentem a cuccokat legalább"
Ha a 2 TB-os lemez tartalmát 1:1-ben akarod menteni, akkor értelemszerűen igen, nincsen ebben semmi meglepő. Meg ha 1:1-ben lemezképet / fizikai másolatot készítesz a mentendő lemezről (adatmentő szakiknál ez az 1. lépes) és azzal dolgozol, abból mentesz. De egyébként az adatmentő programokban eleve kiválasztható, bejelölhető (Recuva esetében is), hogy mely fájlok, mappák legyenek mentve, nem feltétlen muszáj 1:1-ben a teljes lemezt.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz w.miki #48256 üzenetére
A format menüben átállítod mp4-re (vagy csak egyszerűen átnevezed az .m4v fájlt .mp4-re)
A Quality csúszkán kicsit rontasz a minőségen, vagy ha bittára van megadva, abból csípsz le egy keveset.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
iguana
őstag
válasz w.miki #48256 üzenetére
a Summary fülön a Save as résznél mp4-et adsz meg fájlkiterjesztésnek, akkor úgy fogja elmenteni a kimeneti mappába...vagy utólag átnevezed .mp4-re.
ha ~1GB a kívánt kimenet méret, akkor:
-Preset Fast 480p
-Video Codec H.264
-Video fül->Avg bitrate pipa be, beállítod 1200 kbps-ra (alatta a 2-pass encoding-ot hagyhatod gyári értéken, ilyenkor 2 menetben fogja végezni a konvertálást. ha kiveszed a pipát, fele idő alatt végez. nem hiszem hogy bármilyen minőségbeli hátrányod lenne belőle, ha nem 2 menetest használsz ilyen fokú tömörítésnél)
-minden mást hagyhatsz alapértékenvagy legjobb eredményt (minőségben és méretben) akkor érsz el, ha:
-Preset Fast 480p
-Video Codec-et H.265-re állítod. természetesen csak akkor használd ezt az opciót, ha a lejátszani kívánt eszközöd támogatja. minden mást alapon hagysz és a 7 GB-ból ~350-450 MB lesz.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz King Unique #48254 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm neked és a többieknek a segítséget.
Végül egy teljes verziós EaseUS lett a megmentőm ,viszont nem megy olyan gyorsan a folyamat ,szép lassan mentem le az adataim és megtalált mindent ,ma lesz a második napja hogy csinálom ,de lassan a végéhez érek.
-
Visszatérve a zenéhez. Milyen program az ami a jelenlegi zenéim különböző nagyságú hangerővel rendelkeznek.Régebbiek halkabbak az újabbak hangosabbak . Mivel tudnám ezt megoldani? Egy hangerő optimalizáló konverterrer ha egyáltalán létezik ilyen
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Cs1csó
félisten
válasz Luck Dragon #48260 üzenetére
Ha PC-n hallgatod akkor a FOOBAR 2000-ben van "apply gain" funkció vagy valami hasonló néven fut. Azt bekapcsolod és akkor kiegyenlíti, de program is van erre ami átkonvertálja de én nem ajánlom mert lehet rontja az alap felvétel minőségét az ilyen céllal történő konvertálás.
-
-
válasz Luck Dragon #48262 üzenetére
mp3-nál megoldható az mp3gain szoftverrel, minőségromlás nélkül, más formátummal nem igazán (talán van még ilyen, de nem ismerek másikat)
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Én is ezt találtam, most azt keresem melyik decibel tartomány lenne az ami a legjobb lenne, de ahogyan olvasom az MP3-om 96 az ami még talál-talán ,felette már veszteséges a dolog.
Így 90 & 92 lesz szerintem az ideális így még marad tartalék vagy egyszerűen 89-es alapértéken hagyom.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Huawei P10 Plusból vettem ki MicroSD kártyát, mert azt írta, hogy hibás. PCvel akarom leformázni, de sehogysem engedi. Tudtok rá valami megoldást? Fényképező se engedi.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
-
King Unique
titán
válasz cellpeti #48265 üzenetére
Az olyan flash vackoknál mint a pendrive-ok és memóriakártyák, az írásvédett állapot rossz esetben a tönkremenetel egyik tipikus jele szokott lenni. Ha Windowson nem sikerül pl. ezzel a módszerrel megszüntetni + az adatok lementése után ezzel törölni és újraparticionálni, újraformázni, valamint tartós ez az állapot, másik gépen és másik OS esetében, másik PC-n natív kártyaolvasóban / USB-s kártyaolvasóban is ez van, akkor nincs miről beszélni, lásd az előbb leírtakat. Az utóbbi esetben marad a garanciális csere, vagy annak híján kb. a kuka.
-
tylerddd
veterán
Helló! Olyan programot, de inkább online felületet keresek, ahová beírok pl. 30 szót, nevet, számot stb. és random kiválaszt belőle X darabot, amennyit én szeretnék. A lista ezután lehetőleg legyen kimásolható a felületről. Köszönöm!
ps: néztem random list generátorokat, de azok az összes megadott adatot keverik.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
AtHoS
nagyúr
válasz tylerddd #48270 üzenetére
Esetleg: [Random Choice of Elements / People]
read-only mode on the forum
-
w.miki
veterán
Távsegítséget szeretnék kérni valakitől az interneten.
Milyen program ami, olyan mint a skype, tudunk beszélgetni, és közben az asztalomat/képernyőmet is látja, ha kell.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Cs1csó
félisten
-
w.miki
veterán
TiemViewer-ben vagy az AnyDesk-ben hol van az az opció, hogy beszélgetni is tudjak azzal, akinek mutatom az asztalom?
TV azért jobb picit, mert az már telepítve van mindkét gépre.
De kipróbáltuk, a Hangouts-sal is működik, mégis. Bár talán ez a legfapadosabb megoldás.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Kellene nekem egy program, ami képernyőt tud rögzíteni hanggal. Egyetemi előadást kellene felvennem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Golden9
addikt
OBS - Open Broadcaster Software
[ Szeretkezve ]
-
GEPESZ66
veterán
Nem emlékszem, melyik program mutatja meg grafikusan, hogy az egyes állományok mekkora helyet foglalnak.
Melyiket javasoljátok ennek a megmutatására? -
betyarr
veterán
sziasztok!
az acronis true image progihoz hasonlót (valami felhasználóbarát alkalmazást) keresek,hogy lementhessem a jelenleg telepített windows-t és mindent ami rá van telepítve,hogy szükség esetén vissza lehessen állítani a mentett állapotra.
-
sztanozs
veterán
válasz betyarr #48298 üzenetére
Miért kell hozzá hasonló? Volt valami gond a True Image-dzsel?
Egyébként én használtam néha a Paragon-t, az is használható volt.[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest