Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    A(z akár használt)piaci kínálat, illetve a valós igényeim felülvizsgálata után lemondtam a PostScript támogatásról. Nem úsznám meg annyiból, amit nekem érdemes nyomtatóra költeni.

    Innentől kezdve viszont már egyáltalán nincs ötletem, hogy mi alapján válasszak, így hasra ütés gyanánt megnéztem az argep.hu népszerűségi listáját, amin az első helyezett AIO a Canon Pixma MG5350, aminek még elfogadható számomra az ára.

    Ami nem tetszik rajta, az a kétféle fekete tinta (egy nyomtató az nálam legyen CMYK, se több, se kevesebb), de ezzel ki tudok békülni, ha a gyakorlatban megfelelően üzemel. A többi paramétere viszont papíron jónak tűnik (alacsony minimális cseppméret, stb), és úgy látszik népszerű darab.

    Mi a hátulütője, amiért esetleg valami mást kéne választanom 20-25k közt?

    Továbbra is viszonylag keveset nyomtatok, így a kicsit drágább tinta vagy lassabb nyomtatási sebesség nem gond. A fejek beszáradása, a kiszámíthatatlan nyomtatási minőség, várható rövid élettartam inkább.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák