Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz Nagya21 #16114 üzenetére

    Már megint baromságokat írsz!
    - A Brothernél az utóbbi 2 generáció óta az összes tintatartályos nyomtatónak van kézi, azaz hátsó lapadagolója is, pont azért, hogy a fotópapír egyenes úton haladjon.
    - Filléres lapköltsége van a tintatartályos nyomtatóknak, ki az az elvetemült, aki nem gyári tintát használ? Meg is érdemli, hogy az a vacak beleszáradjon a nyomtatójába! Kész agyrém ilyen dologra hivatkozni.
    Gyári tintával beszáradás legfeljebb akkor fordul elő, ha nincs áram alatt a gép, tehát ha áram hiányában nem tudja elvégezni a fejtisztítást.
    Megjegyzem, a maradék festékgyűjtő tartály Brother esetében nagyon ritkán, normál használat esetén állítólag 100.000 oldal környékén telik meg, és kb. 15k a cseréje szervizben. A fejtisztítás így sem a festék, sem a szivacs szempontjából nézve sem különösebb tétel.

    (#16113) magellaner,
    Természetesen tudja az automatikus fejtisztítást. Be van kapcsolva, és normál menüben valószínűleg nem is lehet kikapcsolni, hisz a konkurenciákkal szemben ez a szabadalmaztatott eljárás az egyik legnagyobb erőssége a gépcsaládnak. Kb. hetente egyszer csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák