-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcriss
tag
Ez más gyártónál is így van.PL. Lenovo "A cseretermék vagy alkatrész nem feltétlenül új, de jól működő állapotban kell lennie, és funkcionálisan legalább egyenértékűnek kell lennie a kicserélt termékkel vagy alkatrésszel."
(#8546) agger5:én ezt venném [link] ,magyar bill.+ 2 év gari,igaz csak 2gb ram,viszont az manapság aprópénz
-
M3oH
addikt
válasz MaxxDamage #8550 üzenetére
Free shipping alatt a szallitast ertik. De, ha USbol jon csomag, az szepen fentakad. Foleg, hogy hivatalosan gondolom vmi szallitmanyozasi ceg hozza, sztem tutti. Es igy rajt lesz az ertek (1500$), aminek szepen kicsengeted a 27%-at + 1220Ft vamkezelest, ha hozza akarsz jutni a csomaghoz. Es lehet, hogy 2ev garit adnak, de az megeshet, hogy csak az USban ervenyes, itt nalunk mar nem.
-
Borote
addikt
válasz MaxxDamage #8550 üzenetére
A Lenovo oldala eddig nem szállított Magyarországra. Illetve a garancia nincs kizárva, hogy csak 1 évig lenne érvényes itthon. Ráadásul az 1500 dollár az baromi sok... (+áfa és vám)
(#8536) wiggen123: a HP 630-as szerintem sem annyira rossz külsőre, érdekes módon a G6-osnál jobbnak tűnt.
(#8541) agger5: ahogy mondják, szerintem is jobban jársz az újjal, illetve ott a +2 év garancia.
(#8547) doddencs: azt mondják, hogy a garancia sem bővíthető renew-ra.
(#8548) decens: melyik HP szervizről beszélsz, a Pavilionok, vagy a Pro/EliteBookok szervizéről?
-
Jocozolg
tag
Van/volt tapasztalata valakinek a Lifebook A532 géppel?
A ház az műanyag, vagy van benne némi fémmerevítés is?
Javult a hangzás az elődhöz képest?
(pl. film nézés esetén élvezhető minőségű-e hang, mármint laptophoz mérten.)
Adnak hozzá driver CD-t vagy itt is valamilyen driver letöltős megoldás van?Üdv
Jocó -
geroprog
csendes tag
Sziasztok!
Egy notebookot szeretnék venni újat:
150 000 - 180 000 ft között.
15.6"
netre, filmezésre, játékra is használnám.
Legyen megbízható.MIlyen márkák a jók? (asus, samsung lenovo, dell? )
Tudnátok vmi jót ajánlani?
Köszönöm szépen! -
M3oH
addikt
válasz MrBacon #8556 üzenetére
EUn belul nincs vam. Tehat nemet/angol ebay/amazon es EU webshopoknal, stb. nem kell ilyennel foglalkozni, vamkezelest sem kell fizetni.
(#8554) Jocozolg: A532 kicsit meg fekete lo Az elodokbol kiindulva jo masina, de meg nem nagyon van tapasztalat vele. Remeljuk, SpyDuck osszedob ra egy tesztet
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv.
Egy barátomnak kéne laptop, 103.000 forintos büdzsével rendelkezik.
Egyetemre kell és lányról van szó, szóval játszani nem fog, leginkább a jó üzemidő lenne a fontos.
Mit ajánlanátok? HP vagy Samsung ezen a téren elég jó, nem?⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
m3oH: mivel a Vajdaságban élünk, más itteni felhasználóktól nem lenne aktuális a vásárlás, valamint csak is garanciálisan vennének, boltból.
Borote: átlagos, 15,6" kijelző kellene, tehát az általad leírt nem aktuális. Csak is boltból, újonnan.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Borote
addikt
Rendben, azért ajánlottuk ezeket első sorban, mert jó minőségű gépet szeretnénk ajánlani - ennyiért az új gépek rendszerint minőségben a legalját hozzák, így egy 6 hó garanciás, üzleti géppel sokkal jobban jár az ember.
Ennyi pénzért ilyesmiket lehet találni: Lenovo B570, G570 (talán G580), ha szerencsétek van, akkor Fujitsu A531, aztán talán lesz még Samu NP300E5
Ezek még minőségben rendben vannak, és lehetőleg nem netbook processzorral. Vagy Brazos is jó lenne? -
darvak
senior tag
-
JJJ
csendes tag
Sziasztok,
Notebook vásárlás előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni.
A keret 160-170e (max180),de az ár már tartalmazza a garancia bővítést is 3 évre , ha esetleg alapból nem járna ennyi hozzá.
A 15,6" képernyőméret lenne a megfelelő számomra, illetve szeretném ha dedikált videókártyával is rendelkezne CAD/CAM szoftverek miatt, illetve hogy néhanapján egy kis játékkal is elboldoguljon.Kérlek segítsetek az alábbi néhány gépből választani, illetve ha van más ajánlatotok azt is szívesen veszem:
(Dell inspiron N5050-t kizártam a fórumon olvasottak alapján)
ACER V3-571G NX.RZJEU.002 Szürke
Köszönöm előre is segítségeteket, illetve tanácsotokat!
Üdv, JJJ
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Patrick #8567 üzenetére
A Lenovo Z470 amit ajánlottam tudásban, és minőségben is komolyabb. Ez a "K" széria nem a legajánltabb típusok közé tartozik. De ha ez kéne nektek erre azt tudom mondani, mivel csaj úgysem ért hozzá, és a színe miatt úgyis csúcs szuper lesz neki, illetve átlag felhasználásra az is elég lenne neki. Szóval rátok bízom a döntést....
Amúgy ha árban drága a Lenovo én vennék egy ajánlott kategóriás gépet, 130 ezerért már van neki megfelelő, és egyszerűen felmatricáznám (filóznám) neki rózsaszínre. Elég komoly fóliákat lehet már kapni, jó áron...(persze ott pont nincs rózsaszínben, csak illusztráció ként mutatom, neten amúgy biztos lehet olyan színben is találni... )
[ Szerkesztve ]
-
kovadam1
tag
sziasztok Tegnap végre sikerült megvennem a kis kiszemeltemet
Thoshiba satellite L850-13Q-t
Egész jól összeszerelt kis gépezet gyönyörű színekkel.
Már csak videókáratya driver hiányzik. nem tudom feltelepíteni/működésre bírni.
gyártó oldaláról sikerült leszednem csak mikor felteszem a catalyst control centerrel van baja.
így van egy játék ami nem akar elindulni ha a driver nincs feltéve. Van valakinek valami ötlete?Win8 64 bit van fenn
-
s4tch
veterán
Urak, még egyszer a tegnapi kérdés:
- HP Probook 5330M
- HP Probook 4330S
- Dell Vostro 3350Ártól függetlenül, azonos op.rendszert, memóriát, hasonló processzort feltételezve melyiket választanátok?
-
Prowler
senior tag
Asus K széria és Acer nem igazán ajánlott. Ebbe a keretbe most a Lenovo Z580-at tudnám neked még ajánlani:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_Z580_Intel_Core_i3_2350M_4GB_750GB_NVIDIA_DOS_Metalszurke_LEN_59-335971_4261.htm
Nem teljesen műanyag, fém házas,i3-mal,GT630al és 2 év garanciával rendelkezik.Igaz op.rendszer nincs, ez nem tudom mennyire feltétel.
Veremivadék Undorkutya
-
Archanon
őstag
Gyors kérdés:
Melyik a legolcsóbb netezésre és videónézésre (akár 720p) alkalmas 15,6" notebook, amit érdemes is megvenni? Nővérem akar 70ezer környékén, de hiába mondom, hogy ennyiért újat lehetetlen, nem hisz nekem.
Szempontok: legyen "csajos" (ne legyen túl szögletes, előny, ha nem fekete, hanem pl. fehér, bordó). És a fentiek... Csodát mondjuk tudom, hogy nem szabad várni olcsó kategóriában dizájn terén, de hátha van egy ilyesmi darab.
Randomra ez pl. tetszik neki (bár ezen mi csajos?). Bajos ennyiért notit keresni, tudom. De semmiképp sem jöhet szóba használt.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
negyedes
addikt
válasz Archanon #8575 üzenetére
\hat kar hogy hasznalt nem jatszik. En ma vettem egy t400ast baratnomnek 64kert. Hibatlan allapotban van, hasit rajta minden office cucc es 3gb ram meg egy p8600as cpu van benne es a ceg vallalt ra 1 ev garit.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Archanon
őstag
válasz negyedes #8577 üzenetére
T400 bőven elég lenne neki, de úgy néz ki, mint a t61 és az sem jó. >_> A képernyő pedig nem sokkal kisebb, bőven jó volna videónézésre is.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
A cég, ahol dolgozom, szeretne venni laptopot. Úgy tűnik, hogy megvan a cég, akitől a munkahelyem szeretné megvenni a gépet, tehát csak olyan laptop jöhet szóba amit ők is forgalmaznak. Szeretnék nekik pár alternatívát javasolni, ugyanis a fórumon már sokat szidott Dell Inspiront ajánlották.
Kérlek, írjatok pár típust bruttó 250.000 Ft körüli áron, mit jobbnak találtok.
Felhasználási terület:
Auto CAD, ArchiCad, HD filmek, néha játékok.
Megjegyzés:
Elég a 15,6-os kijelző, nem szükséges a 17,3.A konfig, amit ők ajánlottak:
Notebook Dell Inspiron N7110
Gyártó: DELL
Képernyő átmérő: 17,3
Kijelző Típusa: Fényes
Felbontás: 1600 x 900 (WUGA) 16:9
Videokártya: nVIDIA GeForce GT 525
Processzor: Intel Core i7
Memória: 8192 MB
Merevlemez: 640 GB
Optikai meghajtó: DVD-RW +/-
Akkumulátor: 6 cella
LAN: 10/100
Wireless (Wifi): 802.11b/g/n
Modem: Nem
USB 2.0: 2 db
USB 3.0: 2 db
Beépített kártyaolvasó: 8-1
Bluetooth.: 3.0
Hangszóró: Igen
Kamera felbontás: 1 MP
Video csatlakozás: D-Sub + HDMI
Egyéb csatlakozás: eSATA
Súly: 3,24 kg
Szín: Fekete[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz Archanon #8578 üzenetére
Igen, nok. Mondjuk az en baratnommel konnyu, o imadja a szokletes egyszeru dizajnokat. Es o maga akarta a thinkpadet.
En 13,3 on nezek filmet es nem tul jo a szemem. Semmi gondon nincs vele,
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
runner 125
nagyúr
válasz sunnysys #8579 üzenetére
Az Inspiron elég tré vétel.
250k körül már kaptok Full HD-s i5-ös Lenovo Y580-at GTX660M-mel. Mérföldekkel jobban jártok.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tekmen
aktív tag
Mekkora a különbség egy asztali I7 860 és egy mobil I5 2450M között?
Tekmen
-
sunnysys
tag
válasz runner 125 #8582 üzenetére
köszi!
tudnál küldeni linket esetleg? (hátha el tudom érni, hogy ne ők legyenek a beszállítóink. vagy esetleg tudok rájuk nyomást gyakorolni, hogy próbáljanak ilyent beszerezni.)
-
Borote
addikt
-
_Balee_
aktív tag
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Tekmen
aktív tag
Úgy néz ki tolódik egy hónappal a vásárlás... na de nem is baj, legalább megy még le az áruk az Ivy-s csodáknak .
Addig is (Ivy-s procik ára miatt) ez a 2 befutó lehet:
-Z580
-L850-13QSzerintetek melyiket érné meg jobban megvenni?
-Toshiba 640GB HDD i5-tel?
vagy
-Lenovo 750GB HDD i3-mal?A videókártya jelen esetben mindegy, mivel egy szinten vannak. Megéri a Lenovo azt a plusz 5000 Ftot?
(#8588) _Balee__: Not Found felirat fogad...
[ Szerkesztve ]
Tekmen
-
runner 125
nagyúr
válasz sunnysys #8585 üzenetére
Ez az FHD-s úgy látom most mindenhol hiánycikk.
laptopszalon.hu, ipon.hu ajánlatai között nézz szét._Balee_
Nem jön be, de ahogy látom Inspiron. Felejtsd el. Mennyit szánsz rá?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
_Balee_
aktív tag
válasz runner 125 #8590 üzenetére
Ez lenne az: Dell Inspiron N5050-i5. Egyébként mi vele a gond?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
sunnysys
tag
köszi!
szerintem a full HD nem is lenne fontos. akkor megnézem, hogy Y580-ban milyenek vannak még, ami árban kb 250.000 körül van.
mondanátok még 1-2 alternatívát, amit felvethetnék nekik, ha Lenovot esetleg nem tudnak szállítani?
köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Az Inspiron N5050 nem melegszik és normálisan van összepakolva. Tudod, h soha nem mondanék ilyet, de most ez van nálam és tényleg nem rossz. Javaslom próbáld ki!
-
MaxxDamage
félisten
válasz sunnysys #8593 üzenetére
Jelenleg az itt a legolcsóbb az Y580 újonan.
Ahogyan elnézem, de tévedni emberi dologL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #8596 üzenetére
Nemrossz az ára, meg maga a gép se... Jaj igyekszem nem elcsábulni, 13-14" kell nekem, nem 15ös, főleg nem játékra
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin topic
- Ukrajnai háború
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Steam Deck
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest