-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz B-L-A-C-K #9547 üzenetére
Azért azt te is tudod, hogy a 6x20-asok és az 5x20-asok között kb. annyi a különbség (árban is), mint a HP Elitebook és Probook között. Szóval, almát a körtével ne hasonlítsuk, az Inspiron 5110 se a Thinkpad T párja (ha sokan azt is hiszik, hogy minden Dell, HP, Lenovo egyforma).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
franc0
őstag
Van hozzá, itt van mellettem egy bontott és egy bontatlan példány.
Borote
Az enyémben nincs USB3.0, de ez még a legelső, i3 2310M változat.
A most rendelt 140 ezres példányban, amiben i3 2530M van, abban már van USB3.0 is.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
fogtunder
nagyúr
válasz premete #9501 üzenetére
nem erősebb, de kevesebbet fogyaszt és nem 4 kiló. van, ahova kell egy hordozható munkaállomás, és akkor az ember elnézi neki, hogy nagy, és nehéz, de nekem a teraszra kiviszem kategória egy 13-14"-os gép. ok, hogy el lehet vinni, de minek cipelni a holt terhet? a keretbe meg simán belefér egy használt TP T400, és még marad is bőven.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Jackal2
senior tag
Szerintem az IPON megbízható én már vettem tőlük mindenfélét (mondjuk notit pont nem), sosem volt még gond. Bár garanciát sem szoktam náluk intézni és mindig azzal van a baj.
A futáros úgy megy, hogy ha végigküzdötted magad a telefonos kisasszony+first line support kombináción (1-2 nap), akkor megindítják a szervizt, majd jön másnap egy futár a GLS-től, elviszi a géped, majd kb. egy hét múlva visszakapod. Egyéb iránt nagyon segítőkészek telefonon keresztül.
Ha nem futáros a játék, akkor a Frangepán utcába besétálsz, és leadod (Albacomp). A Business classnál nem tudom hogyan működik, de mikor én vittem be consumer notebookot, akkor mindenféle agymenésük volt, meg handabandáztak az árajánlattal kapcsolatban, hogy azért olyan olcsó (94.000+ÁFA egy kijelző stift cserénél ahol az egész kijelzőt akarták cserélni meg egy hibás ODD cseréért), mert hogy ők megtartanák a beadott hardvereket a beleegyezésünk nélkül...(ez még a Prielle Kornélia utcás időkben volt, állítólag azóta fejlődött a dolog). Szerintem ez a "kitüntetett" figyelem csak a consumer tulajdonosoknak jár, mert egyébként más HP termékeknek (pl. szerverek) meg nagyon jó a támogatottsága. De biztos vagyok benne hogy valamelyik fórumozó elmondja hogy a business classos notebookoknál hogy megy.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
premete
veterán
válasz fogtunder #9563 üzenetére
Miért is erősebbek az i3-asok? Egy specifikáció nélküli vélhetően talán, de az biztos, hogy nincs a T400-asban. Egyébként sem azt írtad, hogy lehet erősebb i3-as, hanem azt, hogy erősebbek an block. A fogyasztás megint nem igaz, mert a TDP csak egy viszonyszám, és esetenként a 44, 35, 25, 17 TDP értékek között semmi különbség sincs, alapjáraton, ~800 Mhz-en, mindegyik az általam használt laptopokban ~10 watt körül fogyaszt.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron N5520-al szembeállítva lennék kíváncsi véleményekre, ugyanis most szóba jött a Lenovo Z580asa, mégpedig az i5-3210M, GT630M 2GB-al. Minőségre illetve a videókártya összehasonlításra lennék kíváncsi. Esetleg tanácsokra fehér/graffit mellett, ellen. Illetve hogy hol tudtok olcsón, én notebook.hu-n találtam legjobb árban. Előre is köszi.
-
Jackal2
senior tag
Borote: a régi Prielle Kornélia utcai szervizben voltak elég barátságtalanok (HP Nc6321, Nx6310, 6720s, 6730s-ek időszaka). 2009-ben megszűnt és átkerült az Albacomphoz a Frangepán utcába, de oda én nem vittem már be javítandó HP-t.
A Pavilionokhoz volt még szerencsém, azt a Flextroncs szervizeli a Hangár utcában, de ez futáros, pick up and return garanciával működik (én ezt nem szeretem, de sokan igen), és itt eddig nagyon kedvesek voltak, csak olyan 10-14 nap míg megfordul az eszköz.
Viszont én is kérdezek, a Probook, Elitebookokat ki szervizeli és az milyen gördülékenyen megy?
-
Jackal2
senior tag
A 7670 másfélszer erősebb kártya a GT30 nál, a notebookcheck benchmark értékei szerint, de az Inspiron 5520 árban is drágább. Z580-at 180.000 körül találtam, 5520 at olyan 220.000 körül. Szerintem mind a két kártyát ki tudja hajtani egy Core i5, erre vannak jó tesztek a Prohardveren.
Mikor beírtam a googlbe az 5520-at egy pakisztáni oldalt dobott fel, első nem fizetett hirdetésként , mégpedig ezt. Nem is drága, már csak be kell hozatni
-
Jackal2
senior tag
Bocsánat, a CTRL+F a 6330-ra ment és nem a GT630-ra, ezt néztem be. Jogos, kb. egy erősek.
3DMARK 2011-ben, a pontos érték a notebookcheckről:
GT 630: 1020.9
7670M: 1137.7Szerintem ez nem vészes különbség, valószinüleg alkalmazásfüggő az eredmény.
-
M3xx
tag
Értékelek én minden segítséget! A dilemma leginkább a 2év/3év gari, illetve Dell "mostani minőség" / Lenovo minőségen megy. Lenovonál pedig grafit/fehér -en. Nagy probléma tudom, de hát na...
-
kbenceta
csendes tag
Hello!
Érdeklődén a HP Probook 4740s gép felől mennyire jó, megbízható?
Olvasgattam a fórumot és jókat írnak.
Játék is lenne Dirt 3 stb. Az asztali gépemen is jól fut és az gyengébb. -
veterán
Sziasztok
Lenne egy csaj ismerősöm aki szeretne laptopot vásárolni. Viszont nemvagyok teljesen toppon notik terén, és tőletek kérnék segítséget, hogy milyet lenne érdemes vásárolnia. Ha lehet akkor kérnék pár modellt. Lehet Samsung - Toshiba - Acer - HP stb.. a csajszi nem márkafüggő.
A következő elvárások lennének
- Max 120k-ig
- Nagyrészt netre lenne használva, esetleg 1-1 kissebb játék
- Min 15 colos legyen.köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
kbenceta
csendes tag
A radium.hu venném vagy a hpshop.hu. Nem tudom mi véleményetek a radiumról?
-
premete
veterán
válasz Jackal2 #9568 üzenetére
Ne mondd már, a Prielle Kornélia utcai talán a legtutibb szerviz, minden HP-t javítanak (és mást is), vittem hozzájuk több Elitebookot, maximálisan meg vagyok velük elégedve.
-
Borote
addikt
válasz kbenceta #9587 üzenetére
Hoppááá, a mysoft-nál már elérhet
Nem is rossz
Sőőőt, a 4540s isCsak kissé még drágák.....
Illetve már a ramirisnél is elérhető, nettó 150-160k az i5-ös verzió dGPU-tól függően a 4540s
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Segítsetek kérlek! Melyik az az internetes áruház ahol a laptopok kiválasztásánál a matt képernyőt is meg lehet adni keresési feltételként? Nem emlékszem a címére...
Köszönöm!
-
törölt tag
Megbízható, strapabíró laptopot keresek. Az általános feladatokon túl multimédiára, fotó, hang, AVCHD video szerkesztésére és lejátszására használnám. (BD lemez írására és lejátszására, valamint játékra nem, arra van asztali gépem.) Matt kijelzős, 15 collos monitorral, HDMI kimenettel, dedikált videokártyával (CUDA) legyen ellátva. Ár: 140-250 EFt
Mit ajánlanátok erre? Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
browing
csendes tag
heló.
Nézegettem laptopokat német illetve osztrák honlapokon és az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek róluk ha a felhasználási terület filmnézés illetve játék lenne főleg.
Az oldalak németül vannak, ez okozhat nyelvi nehézséget de szerintem azért a gépek specifikációját megfogjátok érteni.
Nos ezek lennének azok:
[link]Az árplafon kb. 670-80 euro
Jobb lenen Win7 nélkül de ha van rajta sem nagy gond. Amúgy ismeritek ezeket az oldalakat, megbízhatóak, vannak jobbak ezeknél? -
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Laptopot szeretnék venni. a keret MAX 200k lenne. feltétlenük zsir újat szeretnék, vagy legalábbis nagyon jó állapotút és garisat.
Egy elég erős, megbizható laposra lenne szükségem, játékra kellene valószinüleg ( nem elsősorban, de még előfordul 1-1 LAN) film lenne még rajta meg hát a napi teendők de ez lényegtelen. ) szerintem itt a játék lesz a meghatározóElőre is köszi a segítséget.
Üdv.: adidas4death
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
premete
veterán
válasz Jackal2 #9589 üzenetére
Régebbről nem tudom, mert akkor még Compaq felirat volt a HP-men, és 4 alatt még az akku sem lett csereérett. Először kb. 2 éve, az Elitebook 6930-asnál találkoztam velük, de a smartservice pultnál már úgy fogadtak, mintha Németországban lettem volna, éreztették, hogy ők vannak miattam, nem fordítva. Ami ugye, sajnos ritkaság a Lajtától keletre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest