Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Serpenthelm

    csendes tag

    Sziasztok!

    Laptopot szeretnék vásárolni, és már leszűkítettem a kört néhány típusra, azonban ez még nem végleges, szóval csak támpontok. Most szeretném vásárolni, általános otthoni felhasználásra kellene, Photoshop, hasonló grafikai programok nincsenek, néha egy kis játék, de nem várom el (főleg a rászánt összegért), hogy mindegyik legújabb játék max grafikán fusson, és főleg régebbi illetve nem túl nagy igényű játékokkal játszom (az asztali gépemen is elfutnak, ami már legalább 5 éves config, bár ez nem sokat jelent). A maximum összeget 170 ezerben határoztam meg, ennél semmiképpen sem szeretnék eltérni felfelé. Szóval a kinézett laptopok (a boltot ne nézzétek, ugyanonnan linkelem mind a kettőt az azonosság miatt):
    [link]
    [link]
    [link]
    A Lenovoban tetszik az SSHD háttértár, viszont az MSI-nek jobb a processzora (a kisebb háttértár annyira nem lényeges), a Dell-t csak úgy beraktam a más videokártya miatt.
    Segítenétek esetleg dönteni? Esetleg tipikus, gyártóra visszavezethető pozitívumok/negatívumok? Vagy ha van esetleg másik ötletetek akkor azt is meghallgatom természetesen! :) Köszönöm a segítséget :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák