-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ez a matt vagy fényes asus esetén a senki nem tudja megmondani kategória Emlékszem ez volt az N kategóriásokkal is. Ugyanarra a gépre is voltak más és más megjelölések (fényes vagy matt). De lehet hogy valaki más tudja.
A G sorozat jó hűtésű gép, sok panasz nem volt róla. Kicsit nehéz, és szerintem a 660-as sem túl combos gamer gépbe. De! Ennél erősebbet csak jóval drágábban kapsz (alienware és társai). Ha asztalra kell sokat játszani ebben az árban nem tudok jobbat.
Aquanál én már vásároltam apróságokat (fejhallgató meg talán egy mobil winyó is volt) és nem volt velük gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest