Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trufa12

    addikt

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Közel jövőben (max 1 hónap)
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 200000 forint.
    (3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Játék, átlagos netezés, film, zene,
    (4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Használnám, általában ami jön sorba. Ami meg tetszik, legalább medium részletességen jó lenne ha futnának a játékok (persze nem full hd-n)
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? teljesítmény de azért ne papírból legyen a gép... :S
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Nem feltétlen (tudom hogy jó de először inkább legyen benne jobb alkatrész amit úgyse nagyon lehet cserélgetni aztán később tudok venni bele ha nagyon kell ssd-t is)
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Hát ha lehet matt (hogy ne tükrözzön nekem ) felbontás mind1 végül is.
    (8) Notebook tömege? felőlem akár 10 kg is lehet jó erőben vagyok :D
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Nélküle
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége =8 gb, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? 1tb- és igen jó lenne bele dvd v blueray
    (11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? IGEN (játék) :D
    (13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) Nincs , mert nézelődtem itt lila piros dell gépek, stb de hát úgy voltam vele inkább benézek majd ti meg mondjátok a tutit.
    (14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Jöhet minden, csak ha használt akkor megbízható legyen az illető .

    [ Szerkesztve ]

    Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

Új hozzászólás Aktív témák