Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz DjDanee87 #47302 üzenetére

    Visszatértem.

    47302-ben kértem segítséget, akkor kaptam egy ajánlatot .

    Én ezt mostanában terveztem megvenni anyámnak karácsonyi ajándékként, mert eléggé lassú már a laptopja (amit azóta kiderítettem Acer Aspire 3692NWLC, de RAM fejlesztve lett benne asszem 2Gb DDR2-re).
    Ma viszont megkeresett, hogy nem tudja tovább elviselni a lassúságát, és nézzek neki egyet a hétvégén és rendeljem is meg neki, mert nem tűri tovább. Ennyit a tervemről, hogy meglepem karácsonyra :P

    Felmerült egy kérdés az ajánlattal kapcsolatban. Tánc az egyik hobbija és szokott kapni jó minőségben kamerával felvett táncverseny videókat. Ezekkel megbirkózna az Intel IGP, illetve évekkel későbbi esetleg még nagyobb felbontású videókkal is?

    Ha nem, milyen olcsóbb VGAval szerelt (gondolom azért videókhoz évekkel később sem fog kelleni mostani csúcsvga) gép ajánlott ha játékra nem lesz használva később sem, csak videózásra.

    Másik kérdés meg a merevlemezzel kapcsolatos. Ha 120as SSDben gondolkoznánk. Akkor úgy érdemes venni a laptopot, hogy SSDvel van szerelve, vagy inkább vegyek külön egy egyet hasraütésszerűen és úgyjön ki jobban az embert azt beszerelve? De még bonyolultabb a kérdés, mert ha SSD nélkül HDDvel is gyorsan indulna/gyors lenne akkor elég a HDD - ezt nem tudom, nekem a gépemben már jó ideje SSD van, laptopokhoz meg nem értek - nem tudom mennyire lassúak/gyorsak a mai darabok.

Új hozzászólás Aktív témák