Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4hu|SyD^

    addikt

    válasz zombei #174392 üzenetére

    Ha ha megnézed amim van az sem mai darab, meghalt az aksija, ami még nem akkora probléma, mert bedugom hálózatba. Ami inkább probléma az az, hogy megáll a wifi, USB így pl hiába van USB-s wifi pluszban nem segít ki. És mikor utazunk akkor nekem ott a fülhallgató, mint BT(amihez szintén USB dugasz kell, mert az sincs a laposban) valamint egeret szoktam rádugni, mégegy USB. Meg ugye ott a wifi, mert a gyári hol megy hol nem. De mivel abból a 10 útból, ami oda-vissza cipelés tehát inkább 5 út, annyit csak hordozva. Itthon sem igazán használom, bár most, hogy tanulok webfejlesztést elgondolkodtat, hogy kinyitom még a 2 monitor mellé.
    Őszintén nem kifejezetten kedvelem a laptopokat, kicsik, nem látok semmit rajtuk vagy ha benagyítok meg leszűkíti, hogy mit látok. De kb. muszáj, hogy utazáskor is legyen nálam valami amíg mondjuk nem kapok munkát benne. Nem tudok heteket kihagyni a tanulásban. Még így sem, hogy magamtól tanulok.

    Szóval egy alap gép kb. elég egy dualbootra. Az a 256-500GB SSD-nek ki kéne szolgálnia bőven és a 8-16 GB RAM-nak. De nyilván látom, hogy a nagyobb/jobb már azért kicsit sem olcsó. Érthető okokból viszont teljesen értelmetlen fentebb mennem. Ha meg már benne(webfejlesztés) dolgozom nem ilyen ársávban gondolkodnék. De egyébként lehet megfogadom a tanácsod az A515-el. Sajnos pl. AMD procikat egyáltalán nem ismerem, sőt az új Intel-eket sem, nem hogy a lapos procikat. PC-m sem mai, de bírja még bőven.
    Mivel életemben 1 laptopom volt és annyit is használtam így ötletem sincs, hogy mit és kéne nézni vételnél, mert már a hardver sem mond semmit a tárhelyen és memórián kívül, meg persze pár kritérián, amit az említett posztban leírtam.
    Talán egy jó Black Friday deal-t kifogok. (bár általában emelnek a BF előtt, hogy majd "akciózzanak")

    "Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

Új hozzászólás Aktív témák